2777
2789
عنوان

شیاف سیکلوژست

| مشاهده متن کامل بحث + 4355 بازدید | 33 پست
ن نه سابقه سقط داشتم ن چیزی بارداری اولمم هست ۱۲هفته سونو ان تی رفتم طول سرویکسم ۲۴ بود بعد واژینال ...

انشالا خیلی زود بگذره بارداریتون نی نی سالم بیاد بغلت.راستش منم میترسم اینهمه قرص میخورم.قبلنا میگفتن کسی باردار باشه نباید هیچ دارویی بخوره .الان اکثر خانمای بارداری روزی ده پونزده تا قرص میخورن😬

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
من روزی دوتا میزدم هر روز شلوارمو دوبار عوض میکردم چرب بودم اعصابم خیلی داغون میشد ولی الان روزی یه ...

وای آخ گفتی حال ادم بهم میخوره بخدا ...دقیقا مثل من ...هم‌میترسم قطعش کردم همم میگم اخه هم قرص هم امپول این همه دارو اخه بارداری اولمم هست دوماه بعد عروسیمم باردار شدم😣😣😣😣😣

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب شیافم مگه جای جنین رومحکم نمیکنه؟

من چون طول سرویکسمم نسبت ب هفته ای ک بودم کوتاه بود بیشتر بخاطر همین این امپولو شیافو قرصارو داده ..من شنیدم بیشتر واسه لکه شیاف

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
انشالا خیلی زود بگذره بارداریتون نی نی سالم بیاد بغلت.راستش منم میترسم اینهمه قرص میخورم.قبلنا میگفت ...

اره واقعا بازم ناشکری نمیکنم قربونت همچنین شما و همه خانوما باردار 

خدا کمکمون کنه

وای آخ گفتی حال ادم بهم میخوره بخدا ...دقیقا مثل من ...هم‌میترسم قطعش کردم همم میگم اخه هم قرص هم ام ...

ای جون دلم تازه عروسم هستی😍سختی حاملگی به کنار دوری ازهمسرتم سخته.مخصوصا که اوایل زندگی هستین.ایشالا زودتر حالتم بهتر بشه بری پیش همسریی .چیزی نمونده انشالا به سلامتی میگذره 

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
ای جون دلم تازه عروسم هستی😍سختی حاملگی به کنار دوری ازهمسرتم سخته.مخصوصا که اوایل زندگی هستین.ایشال ...

😊خیر سرم اره تازه عروسم ....اره واقعا همش دلم پیششه تنهاست میاد دو روزه بهم سرمیزنه میره حالا چهارشنبه سونو انومالی دارم برم ببینم وضعیتم چجوریه پنجشنبم با دکترم صحبت کنم اگ اجازه داد برم ..حالا خیلی مونده تا نه ماه ...از کی از خونه زندگیم خبر ندارم😢

منکه خودم قطعش کردم الان هفته یی دوتا میزنم هیچیمم نیس.کلا دوبار لک قهوه یی دیدم تا الان اصلا تحمل شیاف ندارم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
منکه خودم قطعش کردم الان هفته یی دوتا میزنم هیچیمم نیس.کلا دوبار لک قهوه یی دیدم تا الان اصلا تحمل ش ...

فعلا ک منم قطع کردم ب امید خدا اره خیلی بد شیاف  ...اگه واقعا خدا بخواد خودش نگهش میداره ...ان شالله ک هممون نی نیامونو صحیحو سالم ب دنیا بیاریم

😊خیر سرم اره تازه عروسم ....اره واقعا همش دلم پیششه تنهاست میاد دو روزه بهم سرمیزنه میره حالا چهارش ...

انشالله به خیر و سلامتی زایمان کنی و همه سختیا یادت بره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

انشالله به خیر و سلامتی زایمان کنی و همه سختیا یادت بره

اره  این‌همه سختیارو تحمل کنیم واقعا واقعا ارزششو داره ....فداتشم ممنون ...

فعلا ک منم قطع کردم ب امید خدا اره خیلی بد شیاف  ...اگه واقعا خدا بخواد خودش نگهش میداره ...ان ...

دوستم تا ماه آخر شیاف میذاشت میگفت تا دوسه ماه بعد زایمانم حالم بد بود.میگفت کسی که مشکل داره به محض قطع کردن شیاف خونریزی میکنه اصلا بدون شیاف نمیتونه بمونه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

تازه از هفته ۱۲ دیگه جفت کامل شده خودش پروژسترون تولید میکنه مثل جسم زرد ضعیف نیس تو تولید

دوستم تا ماه آخر شیاف میذاشت میگفت تا دوسه ماه بعد زایمانم حالم بد بود.میگفت کسی که مشکل داره به محض ...

اره درسته منم شنیدم نباید ی دفه قطعش کنیم بیشتر چون چن تا دیگم دارو واس جلوگیری از سقط میخورم بخاطر همین روزی ی دونش کردم وگرنه اگ تنها شیاف بود همون دوتارو میزدم

تازه از هفته ۱۲ دیگه جفت کامل شده خودش پروژسترون تولید میکنه مثل جسم زرد ضعیف نیس تو تولید

چه جالب نمیدونستم....من خواهرمم سابقه زایمان زودرس داشت شانس ما بخدا 😔