2777
2789
عنوان

ایااین غسل

139 بازدید | 19 پست

داره ؟؟! لطفا نترکونید تاپیکو...

دیدن صحنه که آدم واکنش بده بدنش نیاز به غسل داره ؟؟ یا حتی خ و د ..... لطفا اگه نمیدونید یا شک دارید نظری ندید لطفا

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

بستگی داره ارضا شی یا ن فقط تحریک باشه

مردم چ چیزایی بلدنا ب عنوان تسلیت نوشته بود:امیدوارم صبرتون از غمتون بیشترباشه😒اونوقت من فقط بلدم بگم هرچی خاک شماس بقای عمراون مرحوم باشه🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خود .... بله غسل داره دیدن صحنه ام به شرطی که مطمئن باشید جنب شدین غسل داره

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

اگه حالت اوج لذت تو بدنت ایجاد شه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

اگه بدن حالت بی حسی بگیره بله حتما واجبه

اونو که کلا بی حسیم

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

خود .... بله غسل داره دیدن صحنه ام به شرطی که مطمئن باشید جنب شدین غسل داره

خب من نمیدونم ارضاااچحوری دقیقا

هر مایع جهنده ای که خارج بشه ازت غسل داره فکر کنم

جهنده مهنده بلد تیستم خب آدم ناخودآگاه خ ی س میشه هر دقه مگه میشه غسل کرد

بزن اینترنت ولی اگه آب و مایع خارج بشه بله غسل داره در غیر اینصورت خیر ولی میتونی غسل جنابت کنی در ض ...

خکدا ر ضایی رو ول کن الان من تحریک شم یا صحنه ببینم داره یانه خب آدم ناخوداگاه واکنش میده بدنش مگه واجب میشه