2777
2789
عنوان

جهیزیه خوب

267 بازدید | 31 پست

هزینه لازم برای خرید جهیزیه خوب چقدر میشه!کساییکه تازه ازدواج کردن چقدر هزینه کردن واسه جهیزیشون

از نامه های شاملو به آیدا:  آیدای نازنین و گرامی من! ....به تو نگاه می کنم. خوابیده ای و چشم هایی را که من دوست می دارم بر هم نهاده ای. می دانم که پشت این پلک های بسته نگاهی است که چون بر من افتد سرشار از گلایه و سرزنش می شود. اما من، نه، من مستوجب این سرزنش نیستم: نگذار آن چشم هایی که روزگاری مرا با بیش ترین عشق های جهان نگاه می کردند، حالا کمرم را زیر بار ملامت دو تا کنند.به آن چشم های درشت جان داری که همیشه، تا زنده ام، الهام بخش شعر و زندگی من خواهند بود. بگو که من آن ها را شاد و جرقه افکن می خواسته ام. به آن ها بگو که چه قدر دوست شان دارم،  بگو که آن ها آفتابند و من آفتابگردان، و هنگامی که از من غایبند، چه طور سرگشته و بی چاره و پریشان می شوم. ....به آن ها بگو که یک لحظه غیبت شان را تاب نمی آورم.به آن ها بگو که سرچشمه مستی و موفقیت من هستند. به آن ها بگو که برای کشتن من، برای مردن من، همین قدر کافی است که آتش خشمی از آن ها بجهد، بگو که برای غرقه کردن من کافی است که تنها و تنها، قطره ای اشکی از گوشه ی آن دو چشم بجوشد.به آن ها بگو !به شان بگو که احمد تو، مردی است تنها با یک هدف: خنداندن آن چشم ها!و روزی که بتوانم آن چشم ها را از خنده ی شادی و نیک بختی سرشار ببینم، همه ی جهان را صاحب شده ام.به آن ها بگو!احمد تو.با هزارها بوسه برای آن دوتا_و پایین تر: برای آن لب ها که به من می گویند:دوستت دارم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باباتون میخره؟؟اخه واسه چی ؟؟رسم دارین ؟؟

مگه رسم شما چیز دیگه ایه🙄

از نامه های شاملو به آیدا:  آیدای نازنین و گرامی من! ....به تو نگاه می کنم. خوابیده ای و چشم هایی را که من دوست می دارم بر هم نهاده ای. می دانم که پشت این پلک های بسته نگاهی است که چون بر من افتد سرشار از گلایه و سرزنش می شود. اما من، نه، من مستوجب این سرزنش نیستم: نگذار آن چشم هایی که روزگاری مرا با بیش ترین عشق های جهان نگاه می کردند، حالا کمرم را زیر بار ملامت دو تا کنند.به آن چشم های درشت جان داری که همیشه، تا زنده ام، الهام بخش شعر و زندگی من خواهند بود. بگو که من آن ها را شاد و جرقه افکن می خواسته ام. به آن ها بگو که چه قدر دوست شان دارم،  بگو که آن ها آفتابند و من آفتابگردان، و هنگامی که از من غایبند، چه طور سرگشته و بی چاره و پریشان می شوم. ....به آن ها بگو که یک لحظه غیبت شان را تاب نمی آورم.به آن ها بگو که سرچشمه مستی و موفقیت من هستند. به آن ها بگو که برای کشتن من، برای مردن من، همین قدر کافی است که آتش خشمی از آن ها بجهد، بگو که برای غرقه کردن من کافی است که تنها و تنها، قطره ای اشکی از گوشه ی آن دو چشم بجوشد.به آن ها بگو !به شان بگو که احمد تو، مردی است تنها با یک هدف: خنداندن آن چشم ها!و روزی که بتوانم آن چشم ها را از خنده ی شادی و نیک بختی سرشار ببینم، همه ی جهان را صاحب شده ام.به آن ها بگو!احمد تو.با هزارها بوسه برای آن دوتا_و پایین تر: برای آن لب ها که به من می گویند:دوستت دارم...

خواهر من اول شهریور عروسیشه

خیلی از چیزاشو گرفته یه سریاش مونده

همه چیزشو مارکای خوب و جنس خوب گرفته

تا الان کمه کم ۱۰۰ م خرج کرده دقیق نمیدونم 

هنوز یه سری چیزاش مونده ..

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

بنظرم از ۴۰ میشه جهیزیه گرفت دختر عموم همه چیش معمولی بود فرش ماشینی مبل معمولی لوازم برقی ایرانی و اینجور چیزا ۴۰ شد

من سال ۹۴ نزدیک ۱۰۰ شد همه چی هم خوب گذاشتم دیگه به نرخ الان حساب کنید دیگه

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
مگه رسم شما چیز دیگه ایه🙄

ما هم رسم داریم ولی من گفتم وظیفه بابام نیست برای خونه تو وسایل بخره رفتیم با هم خریدیم با پول اون ده دوازده تومنیم من گذاشتم بابامم اصلا به خرج ننداختم شما هم اینکارو بکن بابات گناه داره

بنظرم از ۴۰ میشه جهیزیه گرفت دختر عموم همه چیش معمولی بود فرش ماشینی مبل معمولی لوازم برقی ایرانی و ...

از بعد عید قیمتا افتضاح شد

من جهیزیه نبردم خوب کاری کردم حقشون بود که جهیزیه نبردم نه واسم عروسی گرفتن نه مهمونی نه مسافرت هیچی 😭😭😭😭😭😭😭😭

دست خودم نیست اسم جهیزیه و عروسی میاد حالم بشدت بد میشه

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏
من جهیزیه نبردم خوب کاری کردم حقشون بود که جهیزیه نبردم نه واسم عروسی گرفتن نه مهمونی نه مسافرت هیچی ...

عزیزم کاری نکردن شما هم خوب کردی چیزی نبردی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز