2777
2789
عنوان

جهیزیه خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 31 پست
من جهیزیه نبردم خوب کاری کردم حقشون بود که جهیزیه نبردم نه واسم عروسی گرفتن نه مهمونی نه مسافرت هیچی ...

عاخی عزیزم حق داری😒

از نامه های شاملو به آیدا:  آیدای نازنین و گرامی من! ....به تو نگاه می کنم. خوابیده ای و چشم هایی را که من دوست می دارم بر هم نهاده ای. می دانم که پشت این پلک های بسته نگاهی است که چون بر من افتد سرشار از گلایه و سرزنش می شود. اما من، نه، من مستوجب این سرزنش نیستم: نگذار آن چشم هایی که روزگاری مرا با بیش ترین عشق های جهان نگاه می کردند، حالا کمرم را زیر بار ملامت دو تا کنند.به آن چشم های درشت جان داری که همیشه، تا زنده ام، الهام بخش شعر و زندگی من خواهند بود. بگو که من آن ها را شاد و جرقه افکن می خواسته ام. به آن ها بگو که چه قدر دوست شان دارم،  بگو که آن ها آفتابند و من آفتابگردان، و هنگامی که از من غایبند، چه طور سرگشته و بی چاره و پریشان می شوم. ....به آن ها بگو که یک لحظه غیبت شان را تاب نمی آورم.به آن ها بگو که سرچشمه مستی و موفقیت من هستند. به آن ها بگو که برای کشتن من، برای مردن من، همین قدر کافی است که آتش خشمی از آن ها بجهد، بگو که برای غرقه کردن من کافی است که تنها و تنها، قطره ای اشکی از گوشه ی آن دو چشم بجوشد.به آن ها بگو !به شان بگو که احمد تو، مردی است تنها با یک هدف: خنداندن آن چشم ها!و روزی که بتوانم آن چشم ها را از خنده ی شادی و نیک بختی سرشار ببینم، همه ی جهان را صاحب شده ام.به آن ها بگو!احمد تو.با هزارها بوسه برای آن دوتا_و پایین تر: برای آن لب ها که به من می گویند:دوستت دارم...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره واقعا ولی همیشه تو دعوا شوهرم سرکوفتم میکنه که چیزی نیاوردم

حق نداره سر کوفت بزنه

اولا که پدرتو وظیفه ای نداشته

دوما شوهرت وقتی هیچ کاری نکرده بیخودی انتظار داشته

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
حق نداره سر کوفت بزنه اولا که پدرتو وظیفه ای نداشته دوما شوهرت وقتی هیچ کاری نکرده بیخودی انتظار د ...

روش زیاده عزیزم باورت میشه حلقه ازدواج و خرید عقد رو خودم کردم شام عقدم مامانم داد وای که چقدر دلم پره 😔😔😔

شدم یه آدم عقده ای پر حسرت

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏
روش زیاده عزیزم باورت میشه حلقه ازدواج و خرید عقد رو خودم کردم شام عقدم مامانم داد وای که چقدر دلم پ ...

عزیزم😓😓😓

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

مهمترین معیار خرید جهیزیه ..متراژ خونته عزیزم؟هرچی بزرگتر هزینه بیستر 

من متناسب به خونه ام و هرچی که نیاز داشتم و خریدم ..هرکی ام اومد گفت خونت فوق العلده اس ..پارسال همین موقع ۲۵ میلیون

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
ما هم رسم داریم ولی من گفتم وظیفه بابام نیست برای خونه تو وسایل بخره رفتیم با هم خریدیم با پول اون د ...

احسنت به بابات با این دختر نمونش.حالم به هم میخوره از این رسمای مسخره .شاید که نه مسلما خیلیا از این پولا ندارن میبینن دلشون میشکنه.

احسنت به بابات با این دختر نمونش.حالم به هم میخوره از این رسمای مسخره .شاید که نه مسلما خیلیا از این ...

والا بابامم همچین دستش تنگ نیست ولی خب به بابای من چه ربطی داره که برای پسر مردم تخت بخره پول داره بخره پول نداره رو مزاییک بخوابه

والا بابامم همچین دستش تنگ نیست ولی خب به بابای من چه ربطی داره که برای پسر مردم تخت بخره پول داره ب ...

اتفاقا امثال شما که دستشون به دهنشون میرسه باید رعایت کنن.خانم با افتخار میگه صد ملیون خرج کردم تا بیان بگیرنم.جنوبیا کلا رسم جهاز نداشتن میگفتن ادم دخترشو بده یه چی هم روش بده البته الان رواج پیدا کرده.

اتفاقا امثال شما که دستشون به دهنشون میرسه باید رعایت کنن.خانم با افتخار میگه صد ملیون خرج کردم تا ب ...

بابا اخه اصلا پدر دختر چرا باید بخره اصلا نمیفهمم 

والا اومدن التماس کردن تا پدرم منو بهشون بده دیگه نیازی به صد میلیون جهاز نداشت که نمیدونم چی بگم دیگه؟!؟

بابا اخه اصلا پدر دختر چرا باید بخره اصلا نمیفهمم  والا اومدن التماس کردن تا پدرم منو بهشون بد ...

اینا نمیگن کارشون باعث میشه چند تا دختر تو فامیل و دوست و اشنا سرکوفت بشنون .و این رسم غلط تکرار بشه و تکرار بشه.من پیج های جهیزیه رو که میبینم اعصابم به هم میریزه چقدر خرج بیخودی و اضافی کسی نمیبینه خانواده ی دختر بدبخت چی کشیدن واسه تیر و تخته ها.متاسفانه روز به روز بدتر می شه.از من که گذشت دو تا بچه هام هم پسرن.ولی دلم واسه مردم میسوزه.

2827
2791
2779
2792