2777
2789
عنوان

جاری

89 بازدید | 13 پست

اون جاری که بعد از شما بود از چه خانواده ای بود؟ پولدار متوسط؟

رفتار خانواده شوهر بعد اون با شما و اون چطور بود؟

من قرار جاری دار بشم

البته فعلا معلوم نیست. یه صحبتهایی فعلا شده

من اصلا نمیدونم جاری داشتن چطوری

برادرشوهرم ازدواج نمیکنه

جاری دار نمیشم

بشمم مهم نیست . زندگی اون جداس من جدا

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رفت و آمد نکنید باهاش تحریم بمانت

با کی ؟

برادرشوهرم اصلا اهل ازدواج نیست

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

برادرشوهرم ازدواج نمیکنه جاری دار نمیشم بشمم مهم نیست . زندگی اون جداس من جدا

آره منظورم رفتارای خانواده شوهر

ببین مشکل اصلی من میدونی چیه؟ مادرشوهرم دختر شوهر داد و همه تیکه های بزرگو گذاشت به گردن دامادش تا بخره داماد همه خونه خرید اول زندگی هم ماشین هم عروسی گرفت هم تیکه های بزرگشون بنده خدا خرید و جهاز خواهرشوهرم شاید کلا دوتا کابینت بود

برای من که اومدن چون شنیده بودن بابام وضعش خوبه به این امید اومدن که همه تیکه های بزرگ بندازن گردن بابام ولی بابام حسابی از پسشون براومد و سه تا تیکه با شوهرم انداختن و مادرشوهرم حسابی کفری بود و هست و بارها دیدم از خانوم فلانی ها صحبت میکنه که عروس آوردن یا دخترشوهر دادن و همه تیکه های بزرگ با بابای عروس بوده منم حسابی یا جوابشو دادم یا بی محلش کردم

الانم در به در دنبال عروسی که تیکه بزرگا پاش بیفته و پولدارم باشن

و من نگران برخوردهای بعد از اونم

ازدواج کرد از ی خانواده با سطح فوقالعاده پاین و ضعیف.

خودشم لولش خیلی پایینه.

ولی همه بهش احترام میزارن ب خاطر برادرشوهرم.

مشکلی ندارن

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

هم بزرگتر دارم هم کوچیکتر.در یه حد بوده رفتارا با همه

آره منظورم رفتارای خانواده شوهر

ببین مشکل اصلی من میدونی چیه؟ مادرشوهرم دختر شوهر داد و همه تیکه های بزرگو گذاشت به گردن دامادش تا بخره داماد همه خونه خرید اول زندگی هم ماشین هم عروسی گرفت هم تیکه های بزرگشون بنده خدا خرید و جهاز خواهرشوهرم شاید کلا دوتا کابینت بود

برای من که اومدن چون شنیده بودن بابام وضعش خوبه به این امید اومدن که همه تیکه های بزرگ بندازن گردن بابام ولی بابام حسابی از پسشون براومد و سه تا تیکه با شوهرم انداختن و مادرشوهرم حسابی کفری بود و هست و بارها دیدم از خانوم فلانی ها صحبت میکنه که عروس آوردن یا دخترشوهر دادن و همه تیکه های بزرگ با بابای عروس بوده منم حسابی یا جوابشو دادم یا بی محلش کردم

الانم در به در دنبال عروسی که تیکه بزرگا پاش بیفته و پولدارم باشن

و من نگران برخوردهای بعد از اونم

آره منظورم رفتارای خانواده شوهر ببین مشکل اصلی من میدونی چیه؟ مادرشوهرم دختر شوهر داد و همه تیکه های ...

اهمیت نده بهشون

حرفای بقیه کمترین اهمیتی نداره

زندگی و آرامش خودتو الویت قرار بده و بچسب

اهمیت نمیدم ولی فقط پررویی اینا برام عجیبه.

اصلا اهمیت نده

من هیچوقت ذهن و فکرمو درگیر بقیه نمیکنم . هیچکس بردم اونقدر ارزش نداره که بخوام بهش فکر کنم

فقط خودم و همسرم و زندگیمون مهمه