2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاله من 40 سالگی با یه مرد 55 ساله ازدواج کرد البته هیچ کدوم قبلا ازدواج نکرده بودن خیلی ام راصی آن مدام مسافرتن

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 
سن خیلییی مهمه  اصلا بعد یه مدت زنه اذیت میشه چون هنوز جوونه

ماهم ۱۷ساله فاصلمون

هردوجوونیم مثل هم تا همیشه

ربطی به سن نداره

روحیه و نشاط و زنده دلی مهمه

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست

حالا اصلا بحث نبود شوهر و کمبودش نیست. من خودم معتقدم ازدواج خوبه ولی نه به هر قیمتی. بیشتر خواستم بدونم تفاوت سنی بین خانم و آقا چقدر مهمه. البته در ظاهر و قیافه خوب مسلما نشون داده میشه. پول خوبه ولی یه لحظه تو این شرایط خودتون رو تصور کنین 

حالا اصلا بحث نبود شوهر و کمبودش نیست. من خودم معتقدم ازدواج خوبه ولی نه به هر قیمتی. بیشتر خواستم ب ...

من بودم فكر ميكنم قبول نميكردم 

چقدر طرز تفكرت رو دوست دارم كه ازدواج به هر قيمتي نه 👌🏼👌🏼👌🏼

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
خوب این حالت خوبه به نظرتون؟ چرا اینطور ازدواج کرده؟ شاید دیر شده بوده و بچه میخواسته

شوهرش یه پسر ۳۰ساله داره تو انگلیس زندگی میکنه.

خواهرشوهره من ترشیده بوده دیگه این خاستگاره پول دار و مهندس بوده ازدواج کرده

چون دختر بوده خاسته بچه داشته باشه ولی شوهرش ب شدت مخالف بچه بوده

خلاصه الان باهمن.

البته شوهرش مهندسه خیلی شیکه انگار۴۰سالشه خواهرشوهره هم بهش میخوره ۳۰ سالش باشه

خدایا عاشقتم
بستگی به شرایط خانم و اقا هم داره مثلا اگه یه 55ساله ی جراج خوشگل یا کارخونه دار پولداری باشه ولی خا ...

خوب یه خانمی ممکنه تو زندگیش چه قبل چه بعد پیشرفت نداشته باشه شاید این راه آسونترین و سر راست ترین باشه. اما من خودم فکر میکنم موفق بودم.

شوهرش یه پسر ۳۰ساله داره تو انگلیس زندگی میکنه. خواهرشوهره من ترشیده بوده دیگه این خاستگاره پول دار ...

بعد خواهرشوهرتون چه ویژگی داشت مثلا خیلی زیبا بوده یا موفق بوده یا ...؟

خیرو صلاحتون رو از خداوند بخواین بیشتر دعا کنین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون