2777
2789
خیرو صلاحتون رو از خداوند بخواین بیشتر دعا کنین

ممنون درسته. اما امروز هر چی فکر کردم دیدم نمیتونم با این موضوع کنار بیام هر چقدر هم پولدار باشه. و همش گفتم باید قدر خودمو بدونم و از چیزایی که خدا بهم داده ممنون باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه نظر قطعی داد.

من دختری رو دیدم ۴۴ ساله با مردی ۶۰ ساله ازدواج کرد و رفتن آلمان. الان هم خیلی خوشبخته به خوابش هم همچین خوشبختی رو نمیدید.

و همین شرایط دختره متولد ۵۷ و آقا ۵۵ ساله باهم ازدواج کردن خیلی خوش بختن. 

به دلت مراجعه کن و لا توجه به شرایط تصمیم بگیر.

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

بستگی داره اون آقا اولا ظاهرش چجوری باشه. اگه جذاب و خوشتیپ باشه خوبه. بعدشم سطح انرژی و توانایی جنسیش مهمه که اینو مشاور مجرب میتونه تشخیص بده. 

در کل 55 ساله داریم تا 55 ساله

بستگی به اخلاق و ظاهر و ایناش داره

خوب یه خانمی ممکنه تو زندگیش چه قبل چه بعد پیشرفت نداشته باشه شاید این راه آسونترین و سر راست ترین ب ...

کاری به شما ندارم کلی گفتم اگه شرایطش خوب باشه ادم به اختلاف سنی 20سال هم شاید راضی بشه ولی اگه شرایطش خوب نباشه خب معلومه نه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
من خودم دکتری دارم . بله سی و هشت سالمه و کار میکنم

خب پس شرایطت خوبه شاید تو محیط کارت موردهای بهتری واست پیش بیاد کلا فقط از روی سن نمیشه تصمیم گرفت بستگی به شرایط مرد هم داره

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است