2777
2789
عنوان

خیانت

70 بازدید | 9 پست

تاپیک قبلی مال چند وقت پیشه اولش پیام داده بود ولی دیروز عصر شوهرم سر کار بود و منو بچه هام داخل خونه دیدم یکی داره در میزنه رفتم درو باز کنم گفتم کیه گفت احسانم عشق قدیمت تا فهمیدم اونه درو باز نکردم پیله کرده بود پشت بند هم هی در میزد میگفت دلم تنگه یه دقه بیا ببینمت میرم با گریه این حرفو میزد منم باز نکردم رفت دلم به حالش میسوزه میترسم میترسم حسم بهش زنده بشه و به شوهرم خیانتی کنم برام دعا کنید دست از سرم برداره اگه بابام میزاشت بهم برسیم شاید حال این پسر اینطور نبود خیلی پیر شده بود من از پنجره نگاهش کردم یک سانیه از عذاب وجدان دارم میمیرم عصر تاپیک زدم کسی جواب نداد اون موقعه که عشق قدیمم اومد بچه هام هم بودن سر سفره شام به باباشون میگفتن مامان دیروز درو رو یکی باز نکرد منم همسرم پرسید کی بود پیچوندمش خدانکنه بفهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدرس خونت رو از کجا بلده

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

من ک میترسم از این مدا آدما بعد تو دلت سوخته

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من ک میترسم از این مدا آدما بعد تو دلت سوخته

اخه میدونی بابام خیلی ازیتش کرد بهش گفت برو سربازی رفت بهش گفت برو کار کن دوجا کار کرد آخرش گفت من راضی نیستم منو به زور داد بخاطر دور وایسی با رفیقش منو به زور داد به پسر رفیقش

اخه میدونی بابام خیلی ازیتش کرد بهش گفت برو سربازی رفت بهش گفت برو کار کن دوجا کار کرد آخرش گفت من ر ...

باشه کلی طرف اینقدر روانی طوره ک بیاد دم در و در بزنه ب نظرم ار کاری ازش برمیاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ما دوست و رفیق مشترک زیاد داریم حتی شماره جدیدم یکی از دوستام بهش داده

با همون دوستت قطع رابطه کن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس