2777
2789
عنوان

درد و دل

50 بازدید | 12 پست

من رفقای زیادی داشتم مغرور شدم گذاشتم کنار موند ۴تا هم کلاسیم که مثلا موند یه ۴تاذهم رفیق بیرون دارم حالا اینا همشون با من درد و دل کردن تو روز بد همشون بودم

دوستام هستن آدم به شدت به شدت اجتماعی هستم از تنهایی عذاب میکشم بعدش رسیدیم به اونجا که من درد دل لازم باشه کسی و ندارم ...

درست یکیش هست باهاش میرم بیرون میگردم اون خوبه با یکیش در مورد تحصیل با اون دوتا هم تو بیرون خوبیم از همکلاسیام در حد معمولی از اون ور هم دوتا دوستان اهل شهر خودم نیستن بعدش هم یکی از دوستام که تو دبیرستان عاشق شد و کنکور داشت من همیشه پیشش بودم دلداریش دادم الان که حال من بده با عشقش حال میکنه اون یکی خیلی اولی دیگه بتونم مسائل عشقی بیان کنم اصلا درون گراست نمیتونم زنگ هم بزنم ولی اونقدری که من برا اونا رفیقم اونا برا من اصلا :) با یکیش خیلی صمیمی ام درد دل میکنیم اونم اهل زنگ زدن نیست مشکلات زیادی داره ولی چی میشه ماهی یبار یه زنگ بزنه اکثرا من حالشو پرسیدم موندم چیکار کنم چجوری از حس تنهایی مو کاهش بدم دیشب خواب عشقی که ازدواج کرده رو دیده بودم حالم از صبح بده نمیتونم نتونستم به کسی بگم : 💔

با من دوست شو به من بگو

البته منم درونگرام ولی شنونده خوبیم

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخش دیگه از دوست شدن میترسم

اهوم حق داری واقعا

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

یجوری دلم شکسته هر چقدر میخوام مثل خودشون باشم نمیشه

میفهمم چی میگی

و متاسفانه کاری نمیشه کرد

خودت سعی کن خودت رو آروم کنی

امسال اگه معلم بشم میرم تراپی :(الان پول ندارم

انشاالله

شکستم نمیدونم چجوری قطع رابطه کنم من که جز اعصاب کشی چیزی نمونده برام

گوه دهن همچین دوستایی موقع ناراحتی شکست عشقی یاد ادم میفتن موقع خوشی یادشون نمیاد ی دوستی هم بود همه جوره کنارت بود من دکمشون رو زدم فقط ی اسمن ت گوشی

- گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤

گوه دهن همچین دوستایی موقع ناراحتی شکست عشقی یاد ادم میفتن موقع خوشی یادشون نمیاد ی دوستی هم بود همه ...

منم میخوام مثل خودشون باشم تو خوشیا باشم بگم بخندم مثلا با یکیش میرم بیرون انصافا هم خوش میگذره ولی درد و دل نه اون با من نه من با اون ولی خیلی خوبه ولی بقیه اش چی بگم آخه مثل رفیق معمولی کنارم باشن چرا نمیتونم از ته حذفشون کنم به آرامش برسم :( میخوام برم تراپی دعا کن تو میدونم دلت مثل من شکسته است من امسال معلم بشم برم این روحیمو درست کنم میخوام با راهنمایی تراپی حذفشون کنم :)💔

منم میخوام مثل خودشون باشم تو خوشیا باشم بگم بخندم مثلا با یکیش میرم بیرون انصافا هم خوش میگذره ولی ...

ایشالهه حذف کن آروم میشی مم گذاشتم کنار ن زنگ ن پیام ن بیرون رفتنی پشت دستم رو داغ کردم خوبی کنم دل ما اینقدر بزرگه همه رو مثل خودمون میبینیم

- گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤