2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الان میرم گوشش میپیچونم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

@dooman79 این یا @doomann کدومشون

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

هی خواهر از این بدترشم میگن تعلیق نمیشن

مظلوم نمایی این خانوم رو نگاه نکن عزیزم تاپیک زده محترمانه گفتم به شما چه برگشته میگه دهنتو ببند. اینجور آدمی بنظرت شعور داره؟ چون برام محترمی پاسخ پستت رو دادم وگرنه استارتر ثابت شده ست

مظلوم نمایی این خانوم رو نگاه نکن عزیزم تاپیک زده محترمانه گفتم به شما چه برگشته میگه دهنتو ببند. ای ...

@niniyar خواهشاً رسیدگی کنید. ایشون تو تاپیک فوتبالی منو تو پست خودشون صدا کردن و خیلی به من بی احترامی کردن