اصلا_بتوچه مدیر استارتر عضویت: 1403/12/09 تعداد پست: 4362 عنوان جرم سنگین من 108 بازدید | 9 پست خدا میدونه چقدر دارم حساب کتاب پس میدمحالا انگار میخوام دار السلام دفن شم که تو دنیا انقد حساب کتاب پس میدم بازم فکر کنم اونجا هم دفن شم حساب کتاب دارم🌟 کل گلبی یرکز وراک ،عمری کله راح ابفداک، احب آگضی های الدنیا اویاک ،رحت اموتن کله لهواک ،💛💛💛یمته الله یفتحلی نور و شوفنک اگبال اعیونی امروز | 15:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اصلا_بتوچه مدیر استارتر عضویت: 1403/12/09 تعداد پست: 4362 کا ش عربی بلد بودم خوشششششش به حالت که عربی بوس بهت❤️ کل گلبی یرکز وراک ،عمری کله راح ابفداک، احب آگضی های الدنیا اویاک ،رحت اموتن کله لهواک ،💛💛💛یمته الله یفتحلی نور و شوفنک اگبال اعیونی
mahnaz_jon عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 3107 کا ش عربی بلد بودم خوشششششش به حالت که عربی لافرق بین العربی والعجمی
bluediamond6 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 3473 بوس بهت❤️ نوموخوام زبان عربی رو موخوامیه آهنگ هست میگهتملی معک معک البی معک روحی یا اغله حبیب
اصلا_بتوچه مدیر استارتر عضویت: 1403/12/09 تعداد پست: 4362 نوموخوام زبان عربی رو موخوامیه آهنگ هست میگهتملی معک معک البی معک روحی یا اغله حبیب میدونی عربی چیزیه که یادگیریش اسونتر از زبانهای دیگس یکی از اقواممون فارسه ولی عربی رو کامل حرف میزنه تو فقط اراده کن یاد میگیری کل گلبی یرکز وراک ،عمری کله راح ابفداک، احب آگضی های الدنیا اویاک ،رحت اموتن کله لهواک ،💛💛💛یمته الله یفتحلی نور و شوفنک اگبال اعیونی
mahnaz_jon عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 3107 نوموخوام زبان عربی رو موخوامیه آهنگ هست میگهتملی معک معک البی معک روحی یا اغله حبیب عمر ذیاب
mahnaz_jon عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 3107 نسيني الدنیانسيني الدنيا نسيني العالم.راغب علامه .اینو دانلود کن قشنگه