2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگ از اول زیر نظر یه متخصص باشی ب همونم دستمزد بدی هم خودش عملت میکنه هم نامه میده تو اون بیمارستانی ک کار میکنه میگ این خانوم با ی شرایطی نمینتونه طبیعی بیاره ....من شوهرم اصلا راضی نمیشه ب سزارین هر کاری میکنم میگه هر چقد بخوای واسه طبیعی واست خرج میکنم ولی سزارین نمیبرمت😢

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
دكترتو عوض كردي ؟

سلام عزیزم. نه منصرف شدم. یکم تحقیق کردم در مورد اون یکی . بعد دیدم این بنده خدا هم واقعا هیچ اشتباهی از اول نداشت در مورد من و داروهای خوبی هم همیشه بهم داد منصرف شدم‌ . 

پسرم همه زندگیم
عزيزم صبر كن حالا خيلي مونده شايد مجبور به سز شدي در ضمن طبيعي تو يه بيمارستان خوب با كادر خوب خيل ...

وای نه اصن تصور طبیعی حالمو بد میکنه دعا کن برام سز شم خیلی استرس گرفتم یهو

سلام عزیزم. نه منصرف شدم. یکم تحقیق کردم در مورد اون یکی . بعد دیدم این بنده خدا هم واقعا هیچ اشتباه ...

آره ديگه خداروشكر تا اينجا رسوندتت

دوتا خواهراي منم كسري زايمان كردن فوق العاده راضي بودن هردوشون صبح زود سزارين شدن عصر اومدن خونه

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
وای نه اصن تصور طبیعی حالمو بد میکنه دعا کن برام سز شم خیلی استرس گرفتم یهو

بهش فكر نكن اصلا 

هي با خودت بگو هرچي خدا بخواد همونه

حالا وقت زياده شايد اصلا ني ني نچرخيد به همين سادگي

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
2790
2823
2791
2779
2792