2821
2789
چرا گلم

گفت من از خدامه سزارین انجام بدم ولی جدیدا بخشنامه اومده ک فقط طبیعی

منم گفتم وای من نمیتونم ینی امیدوار نباشم ک سزارینم میکنی؟

گفت نه امیدوار باش اعتراض خورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت من از خدامه سزارین انجام بدم ولی جدیدا بخشنامه اومده ک فقط طبیعی منم گفتم وای من نمیتونم ینی ام ...

دروغ میگه 

دکتر منم همینو گفت 

عوضش کردم و به دکتر جدیدم گفتم که همچین جریانی هست 

گفت همه چی دست دکتره نه بیمارستان 

من راحت برات سز میکنم 

تازه جلوی خودم واسه یه مریض دیگه نامه نوشت که باید سز بشه و نمیتونه طبیعی بیاره .البته الکی نوشت میتونست طبیعی بیاره 😂

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
شما سركلاژي؟

اره 

از کجا فهمیدی😂

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
طبيعي بهتره خب

خودم گفتم ب امید خدا طبیعی برم با اپیدورال میرم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
دکترت کیه خداخیرش بده😂😂😂 تهرانه؟

نه من شهرستانم گلم

2790
2823
2791
2779
2792