2777
2789
عنوان

مو و پوست

3117 بازدید | 44 پست

سلام خانوما شماها برای مراقب از پوست و موهاتون چه کارایی میکنین؟بعد کسی اینجا برای موهاش قرص یا امپول بیوتین مصرف کرده؟

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

بنام خدا واسه موهام هيچكارى انجام نميدم واسه همينم هر٢يا ٣سال مجبور ميشم بتراشمش 😂🤦🏻‍♀️

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من پوستم خوبه خودش ولی متاسفانه عادت ب ضدآفتاب ندارم.گاهی میزنم.

مرطوب کننده مرتب میزنم.ماسک های طبیعی میزنم هفته ای یک بار.گاهی دوهفته یک بار...

برا موهامم  سرم مو میزنم گاهی اوقات...

بنام خدا واسه موهام هيچكارى انجام نميدم واسه همينم هر٢يا ٣سال مجبور ميشم بتراشمش 😂🤦🏻‍♀️

😅خب برس بهشون با کارای ساده

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
من آمپول بیوتین میزدم ۱۵روز یبار

منم قراره بزنم‌ تاثیر داره؟

واقعا؟ کامل از ته؟ بعد چجوری شال و روسری سر میکنی

ن ك از ته پسرونه ميزنم بعد جلو موهام ي طرف بلنده ك از شال ديده ميشه:/

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
2790
2778
2791
2779
2792