sohabaw مدیر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4135 عنوان مو و پوست | مشاهده متن کامل بحث + 3121 بازدید | 44 پست سلام خانوما شماها برای مراقب از پوست و موهاتون چه کارایی میکنین؟بعد کسی اینجا برای موهاش قرص یا امپول بیوتین مصرف کرده؟ اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡ 1397/03/28 | 17:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنين_بانو75 عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1641 😅خب برس بهشون با کارای ساده فايده نداره چون خيلي رنگ ميكنم اتو و سشوارم ي روز درميون استفادع ميكنم الانم ك هوا گرمه شده هروز کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
sohabaw مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4135 خانوما قرص بیوتین مکمله از دکتر پرسیدم بدون تجویز میتونین بخورین و اینکه حتما نشسته سرتونو توی حموم بشورین از روغنای تقویتی استفاده کنین اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
sohabaw مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4135 كپسول بيوتين استفاده كردم عاليه، البته خواهر من از كانادا برام مياره، ايران نديدم، هست؟ اره هست عزیزم هم ایرانیش هم کانادایی و امریکاییش اما برا خارجیش یکم بیشتر باید بگردیم اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
fffaaattteeemmmeee عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 18324 من موهایم کم پشت و وز هستش اصلا قشنگم نمیکنه چیکار کنم حداقل صاف بشه نریزه؟ باید ببینی علت ریزشت چیه..مثلا شاید کمبود آهن باشه شاید ویتامین دی یا...بعد قرصشو بخوری خوب میشی
sohabaw مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4135 من پوستم خوبه خودش ولی متاسفانه عادت ب ضدآفتاب ندارم.گاهی میزنم. مرطوب کننده مرتب میزنم.ماسک های طب ... خداروشکر ضدآفتاب عالیه اگه توی خونه هم که هستین ازش استفاده کنین بعد یه مدت پوست خیلی صاف و شفاف میشه😍 اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
sohabaw مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4135 فايده نداره چون خيلي رنگ ميكنم اتو و سشوارم ي روز درميون استفادع ميكنم الانم ك هوا گرمه شده هروز&nbs ... اوه اوه اره اینا مورو داغون میکنه اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
گلشيد عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 920 اره هست عزیزم هم ایرانیش هم کانادایی و امریکاییش اما برا خارجیش یکم بیشتر باید بگردیم ممنون، مال من اينه خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...
hanijoon2 عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 4450 من روزی یکی قرصش رو میخورم هفته ای هم یه دونه آمپول میزنم.البته کنارش قرص وآمپولای دیگه هم مصرف میکنم یه مقدار ریزشش کمترشده
sohabaw مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4135 بچه هاکسی قرص هیرویت استفاده کرده تاثیر داره؟ من استفاده نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
هساره عضویت: 1396/11/19 تعداد پست: 8329 من استفاده نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم امتحانش کنیم شایدخوب بود برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
sohabaw مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4135 ممنون، مال من اينه مرسی عزیزم👍 اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
hanijoon2 عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 4450 بچه ها واقعا نمیدونم ربطش چیه ولی تو ماه رمضون که روزه گرفتم پوستم شفافترشده
sohabaw مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 4135 من روزی یکی قرصش رو میخورم هفته ای هم یه دونه آمپول میزنم.البته کنارش قرص وآمپولای دیگه هم مصرف میکن ... چقد خوب که اثر کردن اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡