2789
عنوان

مو و پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 3121 بازدید | 44 پست
😅خب برس بهشون با کارای ساده

فايده نداره چون خيلي رنگ ميكنم اتو و سشوارم ي روز درميون استفادع ميكنم الانم ك هوا گرمه شده هروز 

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانوما قرص بیوتین مکمله از دکتر پرسیدم بدون تجویز میتونین بخورین و اینکه حتما نشسته سرتونو توی حموم بشورین از روغنای تقویتی استفاده کنین

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
كپسول بيوتين استفاده كردم عاليه، البته خواهر من از كانادا برام مياره، ايران نديدم، هست؟

اره هست عزیزم هم ایرانیش هم کانادایی و امریکاییش اما برا خارجیش یکم بیشتر باید بگردیم

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
من پوستم خوبه خودش ولی متاسفانه عادت ب ضدآفتاب ندارم.گاهی میزنم. مرطوب کننده مرتب میزنم.ماسک های طب ...

خداروشکر ضدآفتاب عالیه اگه توی خونه هم که هستین ازش استفاده کنین بعد یه مدت پوست خیلی صاف و شفاف میشه😍

فايده نداره چون خيلي رنگ ميكنم اتو و سشوارم ي روز درميون استفادع ميكنم الانم ك هوا گرمه شده هروز&nbs ...

اوه اوه اره اینا مورو داغون میکنه

اره هست عزیزم هم ایرانیش هم کانادایی و امریکاییش اما برا خارجیش یکم بیشتر باید بگردیم

ممنون، مال من اينه

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...
بچه هاکسی قرص هیرویت استفاده کرده تاثیر داره؟

من استفاده نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم

ممنون، مال من اينه

مرسی عزیزم👍

من روزی یکی قرصش رو میخورم هفته ای هم یه دونه آمپول میزنم.البته کنارش قرص وآمپولای دیگه هم مصرف میکن ...

چقد خوب که اثر کردن