2777
2789
عنوان

دوستم 😂🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 22 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همون روز باهاش قهر کردم و به روش آوردم گفتم دیگه با من حرف نزن کلی هی گفت نه من معذرت میخوام من شوخی ...

دیگه این رابطه به درد نمیخوره .تو رابطه ای نمون که براش حکم چسب زخم داری فقط .وقت خوشی یادت نیست

من چند وقت پیش یکی از دوستانم بهم گفت خیلی پر حرفی .در حالیکه خودش هی میملت چه خبر چه خبر بچه میکنی .بعد که حرف میزدم .گفت فلانی ناراحت نشی خیلی پر حرفی .منم بهش گفتم ناراحت شدم از حرفت .من در حرف نیستم .در جواب سوالهای تو دارم جواب میدم همین .بعدش دیگه کمرنگ و کمرنگ تر شدم .بار آخر الکی منو مسخره کرد.منم به خودش برگرداندم .تا دو ماه شکر خدااا پیام نداد.این چند وقته پیام داد که بیا بریم فلان جا .بیا بریم بهمان جا(چون خودشو با کلاس میدونه از کسی سوال نمیرسه .من بشم زبونش 😏😏)منم پیچوندم که کار دارم .مریضم.مهمونی دارم

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

دیگه این رابطه به درد نمیخوره .تو رابطه ای نمون که براش حکم چسب زخم داری فقط .وقت خوشی یادت نیست من ...

اره دقیقا

نمیدونم چرا با کسایی میرن و میان که بهشون محل نمیدنا بعد ما که باهاشون خوبیم آب نمکیم

اره دقیقا نمیدونم چرا با کسایی میرن و میان که بهشون محل نمیدنا بعد ما که باهاشون خوبیم آب نمکیم

خودت باید برای خودت ارزش قایل بشی .اون که برات ارزش قایل نیست .جواب پیامشو نده میاد انرژی منفی شو رو تو خالی میکنه بعد دوباره میره که میره

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خودت باید برای خودت ارزش قایل بشی .اون که برات ارزش قایل نیست .جواب پیامشو نده میاد انرژی منفی شو رو ...

اره دیگه باهاش صمیمی نمیشم

جالب این جاست که وقتی جوابشو میدم مبره دو روز بعد پیام میده و میگه وای ببخشیدا نت ضعیفه خداروشکر تازه اینستام وصل شده🫤😂

اره دیگه باهاش صمیمی نمیشم جالب این جاست که وقتی جوابشو میدم مبره دو روز بعد پیام میده و میگه وای بب ...

دیدی گفتم .همینه .آدما آدم درستی نیست برای رفاقت .جوابشو نده .یه خط در میون جواب بده .دقیقاااا مثل خودش باش