2777
2789
عنوان

دوستم 😂🫠

93 بازدید | 22 پست

بچه ها من با یک دختر دوران دبیرستانم دوست شدم چند سال پیشا دوست شدیم و تقریبا صمیمی شدیم و...

یکبار تو کلاس داشت میگفت وای هیچکس به من اهمیت نمیده و... منم گفتم من که این همه بهت پیام میدم گفت آره ولی من حوصلتو ندارم جوابتو نمیدم و خندید

ازون ماجرا چند سالی گذشت و مثلا باهم رفتیم تولد دوستامون اون منو ول میکرد به بقیه میچسبید یک مدت هم خیلی سرد بود و زنگ نزد و فلان و فقط وقتی حالش بد بود بهم پیام داد

بعد تولد من تبریک نگفت و شب اومد پیام داد گفت من امروز حالم بد بوده و فلان تولدت مبارک باشه

منم ناراحت نشدم گفتم خو حالش بد بوده دیگه درصورتی که میتونست همونو یک استوری بزاره چون من هرساله حتی وقتی بیمارستان بودم تولدشو استوری گذاشتم

بعد با یک دختره دوست شد هر روز استوری میزاشت رفیق من سنگ صبور غم هام و خوبه اومدی دوست من شدی و فلان بعد من تولدش استوری گذاشتم استوریای همرو اد زد نوشته بود مرسی قلبم و بوس وو..

بعد استوری منو حتی تو دایرکتم جواب نداد فقط اد زد نوشت تبریکاتون قشنگه🫠من مگه غریبم که اینطوری نوشت؟

بعد من دیدم اینطوریه گذاشتمش کنار و دیگه نرفتم سراغش خودش بعد چند ماااه اومد یه شب نصفه شب ی ریلز فرستاد آهنگ (الان توی پیامای قدیمی مونم چقدر من با تو صمیمی بودم چقدر من با تو تو حال خوشی بودم)

بعدم گفت من یک مدت حوصله کسی رو نداشتم که پیگیر تو نشدم و ببخشید و...

ولی الانم که دوباره آشتی کردیم انگار خودشو میگیزه بنظرتون من زیادی جوگیرم یا اون منو دوست ندارع؟ اینم بگم دختر خوبیه و خیلی دوسش دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااا بیخیال بابا این عجوزه چیه ولش کن برو کلاس های مختلف تایمت رو پر کن و کلی هم رفیق پیدا میکنی اینو بیخیال از همه جا بلاک کن و دیگه نرو سمتش چون تو اونو دوست داری و رفیق میدونیش اما اون تورو رفیق خودش نمیدونه

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

شایدمودیه

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

وااا بیخیال بابا این عجوزه چیه ولش کن برو کلاس های مختلف تایمت رو پر کن و کلی هم رفیق پیدا میکنی این ...

من اصلا از وقتی آشتی کردیمم وقت نداشتم باهاش برم بیرون و اینا

هم سرکارم هم باشگاه و دانشگاه و... کلیم دوست دارم

اون تو رو برای وقتهای بی حوصلگی مبخواذ .براش ذره ای مهم نیستی .من موندم وقتی دوره دبیرستان اون حرفو بهت زده .چرا این دوستی روادامه دادی

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

اون دوست تو نیست تو دوست اونی هربار میاد تمدید میکنه میره تو اب نمکی برا خودت ارزش قائل شو

من از وقتی آشتی کردیم وقت نداشتم بهش پیامی چیزی بدم چون سرکارم اما اون پیام میده

اون تو رو برای وقتهای بی حوصلگی مبخواذ .براش ذره ای مهم نیستی .من موندم وقتی دوره دبیرستان اون حرفو ...

همون روز باهاش قهر کردم و به روش آوردم گفتم دیگه با من حرف نزن کلی هی گفت نه من معذرت میخوام من شوخی کردم

میدونم سنت کمه چون خودم این چیزا رو وقتی سنم کم بود تجربه کردم بذارش کنار بچسب به درس و زندگیت این آ ...

آره

نه بابا کاری بهش ندارم من بیشتر وقتا یا سرکارم یا دانشگاه یا باشگاه

من از وقتی آشتی کردیم وقت نداشتم بهش پیامی چیزی بدم چون سرکارم اما اون پیام میده

بنظرم باهاش معمولی باش زیاد صمیمی نشو به اینجور ادما نمیشه اعتماد کرد

گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود حاصل گل های پرپر است...🥀