2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من از بچه هرچی بزرگتر شه بیشتر خوشم میاد.چیه نوزاد نه میفهمه نه میفهمونه.مال خودم الان نوجوون ...

پس من برعکسه

از وقتی پسرم به نوجوانی رسیده کم اوردم انگار مادر خوبی نیستم دیگه هر کاری میکنم درست در نمیاد

پس من برعکسهاز وقتی پسرم به نوجوانی رسیده کم اوردم انگار مادر خوبی نیستم دیگه هر کاری میکنم درست در ...

طبیعیه دیگه خواهر.از هیچی راضی نیستن تو نوجوونی.معنیش این نیست ما مادرای خوبی نیستیم.اقتضای سن اوناس. همین تنش ها رو ما هم داریم دیگه ولی من لذت میبرم از این روند بزرگ شدن.البته مال من دختره. درک دنیاش مسلما راحتتره برام تا شما که پسره

طبیعیه دیگه خواهر.از هیچی راضی نیستن تو نوجوونی.معنیش این نیست ما مادرای خوبی نیستیم.اقتضای سن اوناس ...

چون دختره

من الان همه دخترهای نوجوان فامیل دوستم دارن راحت میتونم درکشون کنم حتی بفهمم چه حسی دارن

ولی پسر خودم اصلا هیچ رقم نیمفهمم

من خیلی موافق نیستم..بنظرم بچه هرچی سنش بالاتر میره جای بیشتری تو قلب والدینش باز میکنه و مونس هم دم میشه علل الخصوص دختر..اتفاقا دوران نوزادیشون چون دردسرش بیشتره پدر و مادر بیشتر زده میشن،همش گریه..جیغ ..جیش میکنه مریض میشه و..

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
چون دخترهمن الان همه دخترهای نوجوان فامیل دوستم دارن راحت میتونم درکشون کنم حتی بفهمم چه حسی دارن ول ...

خدا حفظش کنه براتون. پسرا کلا سختن برا سروکله زدن.ولی چشم به هم بزنی مردی شده برا خودش.نگاه قدوبالاش میکنی کیف میکنی

زده نمیشن ادم تا اخر عمر بچه اش رو دوست دارهاما از دوره نوجوانی دیگه شیرین نیست از نظر من از نوزادی ...

دقیقا درسته از نوزادی سخت تره ولی همزمان دلچسب تره چون یه همزبان آشنا داری

دقیقا درسته از نوزادی سخت تره ولی همزمان دلچسب تره چون یه همزبان آشنا داری

به شرطی که دختر باشه

حداقل در مورد من از وقتی پسرم نوجوان شد از من دور شد

سخت ترین روزها رو نوزادی گذروندم و کم نیاوردم لذت میبردم

ولی الان نه

به شرطی که دختر باشهحداقل در مورد من از وقتی پسرم نوجوان شد از من دور شد

نه خلق و خو ها فرق داره،من یه پسر خواهر دارم که واقعا خیلی خوب میفهممش..خیلی هم صحبت خوبیه خیلی میفهمه و درکش بالاست