2821
2789
عنوان

مادر شوهر

340 بازدید | 28 پست

مادر شوهر من زن خیلی خوب و مهربونیه اما یه اخلاقش اذیتم میکنه اینکه همش به لباس پوشیدن شوهرم گیر میده ،مثلا دیروز شوهرم لباس تیره پوشیدع یود میگه چرا تیره پوشیدی افسرده میشی .امروز لباس روشن پوشیده بود زرد رنگ میگه چرا اینقدر جلف لباس پوشیدی نمیدونم باهاش چع رفتاری داشته باشم ،راستی اینم بگم ما باهم تو یه خونه زندگی میکنیم

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وواااای . مادر شوهرم من به لباس من .  ماهم طبقه بالاشیم میگه با چی شستی اینو انقد زود رفت رنگش یا چرا لباس تکرای میپوشی و رنگش چرا اینطوریه . 😤😤😤

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
بیخیال بابا مهم اینه ب لباس تو کاری نداشته باشه

اره با لباسای من کاری نداره اما بعضی وقتا به لباسای دخترمم ایراد میگیره مثلا بهم میگه تو اصلا سلیقه نداری تو لباس پول بدین من واسه دهترتون لباس بگیرم

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

حساس نباش

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

اره با لباسای من کاری نداره اما بعضی وقتا به لباسای دخترمم ایراد میگیره مثلا بهم میگه تو اصلا سلیقه ...

بگو دخترم خودش لباساشو انتخاب میکنه

میخام از بچگی یاد بگیره خودش برا خودش تصمیم بگیره

البته اگ نوزاد نیس دخترت

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
به شوهرت بگه غیر مستقیم بگه نظر نده

میترسم ناراحت بشه

وواااای . مادر شوهرم من به لباس من .  ماهم طبقه بالاشیم میگه با چی شستی اینو انقد زود رفت رنگش ...

منم اخرشم گفتم  اگه هرچی دراریم بدیم لباس باید مثل شما ۸ام گرو ۹ ام باشه . لال نمیشه که 😬😬😬😬

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
2824
2823
2791
2779
2792