2777
2789
عنوان

سلام میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 18 پست
سابقه کتر میخوان ندارم بعدشم پدر مادرا اعتماد نمیکنن تنها بچه هاشون بیان خونم آنلاینم نمیشه از جون م ...

اموزشگاهها سابقه زیاد کار ندارن

منم دانشجو بودم کار کردم سه تا اموزشگاه همزمان میرفتم در حالی که سابقه کارم نداشتم

عربی درس میدادم

میتونی همت کن بگرد

اونم توضیح بده به والدین

که شما لطفا اتاق نیا

در رو باز بذار

موفق باشی🌹

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اموزشگاهها سابقه زیاد کار ندارنمنم دانشجو بودم کار کردم سه تا اموزشگاه همزمان میرفتم در حالی که سابق ...

آفرین بهت منم دیگه باید هر طور شده ترسمو بذارم کنار شروع کنم توکل به خدا ممنونم ازت