من دانش زبانیم خیلی خوبه در حدی که قصه و داستان انگلیسی مینویسم ولی چند بار خواستم تدریس خصوصی کنم خودم عقب کشیدم نمیدونم چیکار کنم چرا انقدر میترسم همش میترسم زبان آموزم اخمو باشه یا یه چیزی بپرسه نتونم خوب توضیح بدم بهش
اینم بگم چون مدرک دانشگاهیم مرتبط نیست کسی بهم زیادم اعتماد نمیکنه ولی دوستم که ارشد زبان داره بهش گفتم بیا منو به چالش بکش ببینم در چه حدم که اصلا تعجب کرد و گفت چه چیزلی جالبی میدونی مثل یه زبان شناس تحلیل میکنی نه کسی که فقط زبان رو بلده در حد یه تحلیل گری ولی چون خیلی باهاش راحتم راحت هم تونستم صحبت کنم پیشش ولی با ادمای غریبه سختمه مثلا یبار یکی خواست بچشو بیاره انقدر مادرش اخمو بود میومد مینشست بالا سرش منم زبونم قفل میشد نمیتونستم راحت باشم زل میزد بهم
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
سلاممممم اعتماد به نفست پایینه دختر به نظرم باید شروع کنی وگرنه پشیمون میشیییی
خواستم از در و همسایه شروع کنم استقبال نکردن باید یه فکری کنم حس میکنم نمیتونم الان برم آموزشگاه چون رقابت و حاشیه تو اموزشگاه زیاده من باید از قبل ترسم بریزه
اون حسی که میگی باعث میسه همیشه عقب بیوفتی به نظرم برو از اموزشگاه شروع کن اتفاقا حداقل اگه واقعا سط ...
میدونی چیه هر آموزشگاهی کتاب خاصی رو تدریس میکنه من باهاشون آشنایی ندارم ولی خودم میتونم مکالمه محور اموزش بدم مثلا مکالمه ها برای انواع خرید فرودگاه مصاحبه های شغلی ولی آموزشگاه ها میگن نه حتما باید کتاب محور باشه
یعنی باید یه سالی وقت بذارم کتاب های روال آموزشگاه هارو و متدهاشون رو یاد بگیرم بعد اقدام کنم
چقدر دوس داشتم دیگه امسال شاغل میشدم سنمم بالاست سی و شش سالمه