2777
2789
عنوان

چیکار کنم

47 بازدید | 10 پست

بچه ها سلام.

مامانم گوشیش برا چند سال پیشه و واقعا الان کار نمیکنه اصلا

هرچی بهش میگم گوشی منو برداره من گوشی خودش بسمه قبول نمیکنه

من ی دستبند دارم بهش میگم بفروشیم گوشی بخریم واست قبول نمیکنه دست خودمم نمیده برم بفروشم

خیلی ناراحتم بچه ها خیلی گریه دارم

خیلی ناراحتم ک نمیتونم کاری بکنم براش الانم درس دارم ک برم سرکار

خدایا مامانم حالش خوب بشه و سایه ی جفتشون روی سرم باشه .. من میدونم که تو معجزه مییکنی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مامانت با گوشی چه کارایی انجام میده؟اگه میتونید قسطی تهیه کنید

کارای مدرسه خواهرم خودش غذا میفروشه و ....

واقعا من کاملا راضیم نداشته باشم ولی اون داشته باشه

قسطی هم پرسیدم بالای ۵۰_۶۰ ذر میاد توانشو نداریم💔

خدایا مامانم حالش خوب بشه و سایه ی جفتشون روی سرم باشه .. من میدونم که تو معجزه مییکنی

بزرگترها خواسته هاشون رو اولویت بندی میکنند ،نگران نباشید.

کاش اینطوری بود اما مادرم هیچوقت خودشو تو اولویت نمیزاره

کارای مدرسه خواهرم خودش غذا میفروشه و ....واقعا من کاملا راضیم نداشته باشم ولی اون داشته باشهقسطی هم ...

حالا لازم نیست یه گوشی ۶۰ تومنی بگیرید چند مدل پایین بگیرید زیر چهل قطعا هست با دیجی پی و اسنپ پی خوبه

معجزه کن صبر مرا