2777
2789
عنوان

زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 5062 بازدید | 77 پست
عزیزم شماره اون پاسگاهی که پروندش هست روزنگ بزن وبپرس

با زنگ فکر نکنم بگن .خودش که میگه قاضی گفته بعد ماه رمضون تکلیفت مشخص میشه ولی خبری نشد زنگم نمیرنه بقران دارم روانی میشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با زنگ فکر نکنم بگن .خودش که میگه قاضی گفته بعد ماه رمضون تکلیفت مشخص میشه ولی خبری نشد زنگم نمیرنه ...

اون الان اونجا انقدر ذهنش درگیره که نمیتونه بزنگه یا شایدم خجالت میکشه

برو دادسرای همون شهری که شوهرت تو حبسه از تو پرونده اش بهت میگن که حکمش چیه یا دادگاهش کی هست

نگران نباش دولت نمیخاد هیچ کس بیخود تو رندان باشه چون براش هزینه داره   باید نامه بزنین به دادگ ...

الان 33روزه کسی نیست که نامه بزنن خانوادم که میگن باید سراغش نری و جدا شی و......بنظرت ممکنه مال منم به زودی ازاد شه ؟؟

الان 33روزه کسی نیست که نامه بزنن خانوادم که میگن باید سراغش نری و جدا شی و......بنظرت ممکنه مال منم ...

شايد پول نداره پول ريختي به حسابش

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
با زنگ فکر نکنم بگن .خودش که میگه قاضی گفته بعد ماه رمضون تکلیفت مشخص میشه ولی خبری نشد زنگم نمیرنه ...

چرامیگن زنگ بزن یکم آه وناله کن وبگوهیچکسونداریم توروخداازدلشوره دارم میمیرم بهت میگن حتما

عزیزم تودلتوخالی نمیکنم ولی سرقت جرم دولتی هم داره البته فقط چندماه نگران نباش خدابزرگه بهمون خبربده اگه خبری شد

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز