2777
2789
عنوان

زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 5062 بازدید | 77 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره..شلاق که میدونم.. نمیدونم چقدر زندونی داره؟؟راستی جنبه عمومی هم داره؟

كلا حنبه عموميه دگ 

مسروب كه شاكي نداره 

شاكيش الان دولته فك كنم 

زنداني داره اما فك كنم بار اول جريمه نقدي و شلاقه 

البته شما ميگي دو دبه 

بفهمن ميفروشه فك كنم زنداني داره

الان 33روزه کسی نیست که نامه بزنن خانوادم که میگن باید سراغش نری و جدا شی و......بنظرت ممکنه مال منم ...

عجب خانواده ای.من میگفتم طلاق بابام میگفت مگه قاتله جدا شی اونم گرفتار ادم بد شد کلاهشو برداشتن.انقدر حمایتم کردن نذاشتن نبودشو حس کنم.همه کاراشم خودشون کردن خانواده شوهرمم نفهمیدن که زندانه.اگه شاکی رضایت داده برو دادگاه و نامه بزن به دادگستری کل چتد روز طول میکشه تا نامه بره و جواب بیاد احتمالا قبول کنن چون 1 ماهم هست که زندانه حتی به ما گفتن میتونی خودت نامه رو ببری دادگستری که زودتر کارا انجام شه.تو نامه بزن دادگاه قبول میکنه شوهر من 3 شنبه نامش رفت زندان 5 شنبه ازاد شد.تمام کاراشو هم شوهر خواهرم کرد من نه دادگاه رفتم نه زندن.یکی و پیدا کن کاراتو بکنه تو زنی بری این جاها اذیت میشی یه سر زبون دارو بفرست

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
كلا حنبه عموميه دگ  مسروب كه شاكي نداره  شاكيش الان دولته فك كنم  زنداني داره اما ...

دادیاره که گفت دو سال زندونی دارع..نمیدونم والا..

البته واسه من فرقی نداره جون دارم جدا میشم

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

اگه جنبه عمومی هم داشته باشه چون شاکیه خصوصی نداره و با 1ماه حبسی که کشیده نامه بزنی فوری ازاده

فك كنم بايد حرم عموميش رو هم بكشه بعد ازادش كنن

اخه دزديه 

واس شما فرق ميكرد

هیشکی نمیره  بخدا نمیدونم چکار کنم

پس خودت برو اون همسرته همه خطا میکنن اگه خطا نکنیم که ماهم معصومیم.خدا ستار العیوب اون ووقت ما بنده ها نباشیم.اگه کسی و پیدا نکرده خودت برو و کاراشو بکنن  اگه تا الانم میکردی الان ازاد بود 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز