2777
2789
عنوان

زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 5062 بازدید | 77 پست
فك كنم بايد حرم عموميش رو هم بكشه بعد ازادش كنن اخه دزديه  واس شما فرق ميكرد

به شوهر منم تهمت دزدی زدن شریکش پولارو ورداشت و رفت اما چون همه چی به نام شوهرم بود اونو گرفتن   اونم تو حکمش زده بودن خیانت در امانت و جنبه عمومی داشت.خدا لعنت کنه اون شریکشو الهی خیر نبینه اهم گرفت الان بعد 2 سال بدبخت شده و بیچاره پولا خوردش نشد

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
به شوهر منم تهمت دزدی زدن شریکش پولارو ورداشت و رفت اما چون همه چی به نام شوهرم بود اونو گرفتن   ...

عزيزم ان شالله دو برابرش برگرده بهتون 

رضايت شاكياش رو چطور گرفتين؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان 33روزه کسی نیست که نامه بزنن خانوادم که میگن باید سراغش نری و جدا شی و......بنظرت ممکنه مال منم ...

عزیزم روزی دوبار میتونه زنگ بزنه اونم فکر کنم سه دقیقه ای 

باید کارت شا ر ژ داشته باشه 

پول داره پیشش؟؟؟

دعا میکنم هرچه زودتر بیاد بیرون و زندگیتون همیشه آرامش باشه

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏
اي خدااا طفلي  دلم سوخت واسش😢😢😢 تو برو سراغ شوهرت خب

خانوادم میگن باید طلاق بگیری اجازه رفتن نمیدن .منم فعلا پیش اونام نمیدونم چکار کنم .میگه که گفتن نامه بنویس بده ببرن برا قاضیت شاید ازادت کردن شوهرم امروز زنگ زد میگه بیا با مامانم برو پیش قاضی ولی من نمیتونم بعد اون که شوهرم رفت زندان مامانم زنگ زد با مامانش دعوا شد بعد ی چند تا از رازای خانوادگیشونا که من گفته بودم مادرم تو جر و بحث گفت که من روی رفتن به خونه شونا ندارم 

خانوادم میگن باید طلاق بگیری اجازه رفتن نمیدن .منم فعلا پیش اونام نمیدونم چکار کنم .میگه که گفتن نام ...

ببين همسرت بهت ز زده الان چشم انتظاره 

تروخدا تنهاش نزار گناه داره طفلي😢😢😢

بيخيال دعوا و خرف خديث ها 

تو برو همسرت رو تنها نزار برو ملاقاتش عزيزم 

به شوهر منم تهمت دزدی زدن شریکش پولارو ورداشت و رفت اما چون همه چی به نام شوهرم بود اونو گرفتن   ...

سلام ببخشید ازت میپرسم همچین اتفاقی براشوهرمنم افتاده بهش تهمت زدن یادمه گفتی طرف شما بدبخت شد نتونست پولا رو بخوره میشه بگی چجوری بدبخت شد؟؟؟خیلی برام مهمه مرسی

برای حاجتم یه یا الله میگی؟الله یارت
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز