2777
2789
عنوان

کاربر مظلوم

100 بازدید | 19 پست

بچه ها امروز یه تایپک دیدم الان یادم میاد دلم میسوزه

کاربر یه خانم متاهل بود که نوشته بود شوهرش پول ندارع مبلغ ناچیزی براش نوشتار بهداشتی بخره

موقع پریود پارچه میزاره اذیت میشه

واقعا دلم برا اون خیلی میسوزه

کاش هیچ زنی همسر یه مرد بی عرضه ک پول همچین وسیله ای تو جیبش نیست نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کشورمون ریدست وگرنه عرضش هست همه دارن زیر فشار کاری پاره میشن ولی تهش گ .وزم نمیمونه

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ،نزار گلوله کنه جدامون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برررقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

وایییییی

منم چند روز پیش یه اقایی دیدم تاپیک گذاشته بود دوستم زنگ زده گفته داداش بهم پول قرض میدی چند روزه فقط نون با چایی شیرین میخوریم یکم پول بده تخم مرغ بخرم💔

پناه بر تو که بی واژه مرا میشنوی✨🌱🎀

پارچه چه شکلی؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟

پارچه نخی فوق العاده با کیفیت

تیکه تیکه کنید و استفاده کنید. هر تیکه باید اگه تا کردید که وسط شورت جا بشه حداقل چهار لایه بشه.

تغییر از حذف کوچک و قدم به قدم عادت های بد شروع میشود

بی ربط ولی :از وقتی خودم به جای نوار بهداشتی پارچه میزارم (البته پارچه با کیفیت درجه یک) خیلی خیلی ت ...

آخه این نوشته بود پارچه چیزو پس میده

ماهی یه بار پریود میشه ولی شوهرش میگه پول ندارم نوار بهداشتی بخرم

منم چند ساعته مونده تو ذهنم واقعا دلم برای این زن سوخت

نمیدونم مردی که پول نداره چرا زن میگیره

وایییییی منم چند روز پیش یه اقایی دیدم تاپیک گذاشته بود دوستم زنگ زده گفته داداش بهم پول قرض میدی چن ...

الهی بگردم. داریم به کجا میرسیم🥺

تنهاتر از ماهی که پشت ابرها گم شده:)

آخه این نوشته بود پارچه چیزو پس میدهماهی یه بار پریود میشه ولی شوهرش میگه پول ندارم نوار بهداشتی بخر ...

نه اگه درست استفاده کنی پیش نمیاد همچین چیزی

تغییر از حذف کوچک و قدم به قدم عادت های بد شروع میشود