2777
2789
عنوان

کراشم

101 بازدید | 23 پست

خیلی وقته روش کراشم براش گاهی شعر یا دل نوشته تو ناشناسش میفرستادم چون منو میشناسه تو چنلمم هست البته ندیده متو منظور فقط ارتباط برا درس داشتم اینطوری بعد امروز دیگ بعد این همه وقت نزدیک ی ماه اومد نوشت اسمت چیه منم فقط سین زدم چیزی نگفتم🙂💔

خیلی حس بدیهه یکیو دوسش داشته باشی ولی خودش ندونه ک حاضری براش بمیری..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست خود ادم نیست😐

درسته اما خوب نیست آنقدر درگیر باشه (تا اینجا که رفتی دیگه لااقل بهش نگو چون دختر شان و احترام داره و نباید آبروش بره)

به دلیل وجود مرد در سایت و یک سری کاربر زن نما ، درخواست دوستی پذیرفته نمیشود پس هر حرف و سوالی که از من دارید داخل همین تاپیک ها بپرسید مرسی

نه اونو میدونم نداره ولی احساس میکنم خودشم یکیو دوست داسته ک اسممو پرسید منتظر اونه

حالا تو اسمتو بگو بینم چی میگه

کنجکاو شدم😭😂

ما قوت پرواز نداریم وگرنه، عمریست که صیاد شکسته است قفس را...

نه اونو میدونم نداره ولی احساس میکنم خودشم یکیو دوست داسته ک اسممو پرسید منتظر اونه

اسی شاید خودتی😂😂

اگه میخوای باهاش باشی بگو همیشه هم که نباید پسرا بگن دخترام احساس دارن خب بهش بگو البته فقط اسم فامیلی نه ها منی که کراشامو فراموش کردم خیلی سخته الان تو زندگیم هیچی ندارم انگار🙁

درسته اما خوب نیست آنقدر درگیر باشه (تا اینجا که رفتی دیگه لااقل بهش نگو چون دختر شان و احترام داره ...

حضرت خخدیجه خودش پیامبرو میخواست وواسطه فرستاد یه جور کراش امروزی ما بود😂😂

اسی شاید خودتی😂😂اگه میخوای باهاش باشی بگو همیشه هم که نباید پسرا بگن دخترام احساس دارن خب بهش بگو ...

نه فداتشم میگم قیافه منو ندیدع من فقط متن و اینا براش مبفرستادم تودچنلمم عضوه همین

خیلی حس بدیه😭😔