2777
2789
عنوان

کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 23 پست
حضرت خخدیجه خودش پیامبرو میخواست وواسطه فرستاد یه جور کراش امروزی ما بود😂😂

واسطه خیلی فرق میکنه با اینکه خودت بخوای بری جلو

به دلیل وجود مرد در سایت و یک سری کاربر زن نما ، درخواست دوستی پذیرفته نمیشود پس هر حرف و سوالی که از من دارید داخل همین تاپیک ها بپرسید مرسی

نه فداتشم میگم قیافه منو ندیدع من فقط متن و اینا براش مبفرستادم تودچنلمم عضوه همینخیلی حس بدیه😭😔

حسم میگه دیده😂😂

دلو بزن به دریا و بگو اگه دوستش داری و پسر خوبیه ها البته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسم میگه دیده😂😂دلو بزن به دریا و بگو اگه دوستش داری و پسر خوبیه ها البته

خیلی پسر خوبیه:))

فکر کن من این دانسگاه قبول نشده بود دوسش داشنم الان ک داره تموم میکنه هنوزم همینطور

میدونم بهش بگم تخریبم میکنه اخلاقش دستمه اینطوری ک بگم نه کراش نیستمدو فلان بهتره حداقل میدونم از دور ی ارتباطی باهاش داارم

واسطه های الان گوشیه دیگه چی بگم کلی اینم اطمینان دارم کسی که قسمتت باشه از کنارت رد نمیشه

باشه هرچی خودت میدونی فقط پسرها رو پرنسس نکنین

به دلیل وجود مرد در سایت و یک سری کاربر زن نما ، درخواست دوستی پذیرفته نمیشود پس هر حرف و سوالی که از من دارید داخل همین تاپیک ها بپرسید مرسی

باشه هرچی خودت میدونی فقط پسرها رو پرنسس نکنین

ولی نکنه شناخته متو؟😭😂

چون ی دفعه تو ناشناس چنلش یکی چرت گفته بود گف ربات دارم میفمم کیه ادم باشین ممکنه ایدی منمدپیدا کرده باشه؟

ولی نکنه شناخته متو؟😭😂چون ی دفعه تو ناشناس چنلش یکی چرت گفته بود گف ربات دارم میفمم کیه ادم باشین ...

نمیدونم عزیزم اطلاعی ندارم ولی شایدم بخواد از زیرِ زبونت بکشه🤷🏻♀️