2777
2789
عنوان

خواهر حسود

305 بازدید | 26 پست

دوستان من خواهر دارم

بشدت بهم حسادت میکنه.

حتی به سینه هام دزدکی و بارها نگاه میکنه و خودش با من مقایسه میکنه. حتی یبار بهم گفت سایزت چنده گفتم نمیدونم گفت ببینم خواست ببینه البته از روی پیرهن نه که دربیارم.

گفتم نمیخوام، گفتم فقط همسرم میتونه ببینه گفت وا مگه نامحرمم.

ی روزیم اومد اتاقم داشتم لباسمو عوض میکردم به سینه هام نگاه کرد البته تاب تنم بود. کلا خواست سایز ببینه و باخودش مقایسه میکنه. خودش اصلا زیباییش قبول تداره و به خوشکلی من خیلی حسادت داره. خیلی فوضوله و سلیطه هست و خیلی وقتا حرفاش مثل نیشه. و خیلی سیاست داره. تو همه چیز سعی میکنه بامن رقابت کته و اگه مثلا من ی چی بخرم ناراحت و عصبی میشه ته دلش. وقتی پول بگیرم از مادرم خیلی زورش میاد. و روزیم کیف پولی که خودم با پول خودم و زحمتم خریدمش کیف پول چرم اصل و عالی بود با حک نوشته مخصوص که خودم میخوام. رفت با چاقو پارش کرد و گردن نگرفت که من اینکارو کردم یکبارم قاب گوشیمو پاره کرد و من گفتم با طعنه و یک حالت پز ادعایی گفت مدرک داری ثابت کن. خلاصه این داستان مال دوسال پیشه البته الان ضرر مالی بهم نمیزنه. ولی حسادتش تو چشاش میبینم و ازم متنفره ولی گاهی برای منفعت خودشو مطلوم و مهربون نشون میده. یسالم از شدت حسادت و نفرتش به من چای داغ داغ ریخت روی سینه ام و من بعد از ۶ ماه سینه ام خوب شد. 🥺🥺🥺، بعد از چندماه بخشیدمش. امسال دیگه اون وحشیگری رو نکرد و وسایلم پاره نکرد ولی بشدت حسادت داره بهم و اهل مقایسه و رقباته. ولی من خیلی دلسوز و پاکم و گاهی هی میبخشمش ولی اون هی بفکر سو استفاده از منه و ته دلش دوستم نداره. بنظرتون همچین خواهری واقعا چطوری باید باهاش رفتارکرد وقتیم از فاصله میگیرم و قهر میکنم طعنه و کنایه و ادا واصول درمیاره. بنظرتون چرا اینطوریه. البته بگم واقعا اون راحت تر ازمن زندگی کرد تفریح بیشتر خریداری بیشتری داشته و من سختی نکشید ولی اصلا چشمم پر نمیشه و میگه من که چیزی ندارم.

خلاصه دوستش ندارم ته دلش رقابت شرارت و حسادته.

حتی وقتی نامزد کردم همش بهم مگیفت اینو ول کن، ی ادم خوشکلتربگیر ولی خودش اصلا رابطه جدی تابحال نداشته و از درونی بی اعتمادبه نفسه. یبار حس کردم به رابطه ام هم حسادت داره نظرتون چیه چیکار کنم

ازش فرار کن البته یجور با آب و تاب از سینه هات نوشتی منم حسودی کردم🤣

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ازش فرار کن البته یجور با آب و تاب از سینه هات نوشتی منم حسودی کردم🤣

نه من سینه هام معمولیه و سایزم ۷۵. ینی خیلی خاص نیستن کوچولوند. نمیدونم چرا اون اینقدر دزدکی دوبار خواسته سایز و شکل رو ببینه. چون با بقیه اینطور نیست. فقط با من اینکارو کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای یاد خودم افتادم من ۲۲ سالمه خاهرم ۳۵ هرجا کار میکنم از شدت حسادت اینک پولدار نشم زنگ میزنه ب کارم بد متو میگه ....خاستگار داشتنی پیداش میکنه میگ این قه...به بود چنتا دوس پسر داش ....لباسامو پاره میکرد.....الان چن ساله ندیدمش سیحدیر شو زده رفته شوهرراونم ب زور شرشو انداخت الان شب روز از مجازی مزاحممم میریم رستوران استوری ک میزارم میبینه میگ چقد گدایی شیشلیک گفتی من چلو گردن میخورم با شوهرم بسوز شوهرم فلان بسوز با اینکه من اصلا اونو در خد هم خون خودمم نمیدونم خدا شفاشون بده

وای یاد خودم افتادم من ۲۲ سالمه خاهرم ۳۵ هرجا کار میکنم از شدت حسادت اینک پولدار نشم زنگ میزنه ب کار ...

بنظرم هیچ چیزت استوری نکن و نزار ببینه و اصلا باهاش ارتباط نگیر. من اگه متاهل بودم که اصلا بااین خواهرم ارتباط نمیگرفتم الان چون تو یک خونه هستیم مجبورم.

تو اصلاااا با خواهرت در ارتباط نباش.

اون دشمنه.

و هیچ چیزت استوری نکن تا نبینه تو دیوونه ای استوری میکنی؟!!!

این جور خواهرا حیلی خطرناکن. باهاش قطع ارتباط کن

بنظرم هیچ چیزت استوری نکن و نزار ببینه و اصلا باهاش ارتباط نگیر. من اگه متاهل بودم که اصلا بااین خو ...

ارع ب پیغمبر باورت میشه ازبس حسودی میکنه حتی ب جورابمم اگ تنها جای گیر بیاره منو میکشع...باورت میشه خودشم خیلی زشته لاغر استخون زشت ها میکم ...من اندام ورزشکاری تعریف از خودم نمیکنم خیلی جذابم....من ارتباط ندارم شمارمم عوض میکنم پیدا میکنه الان چن روزی پیم پشت پیام میده پدر مادر دوست ندارن تورو نمخان تو زشتی پسرا بازیت میدن....من خوشبختم بسوز با اینکه من اصلا پیگیر اون نیستم اصلا ۷ ساله ندیدمش ولی اون خیلی خیلی پیگیره منه

ارع ب پیغمبر باورت میشه ازبس حسودی میکنه حتی ب جورابمم اگ تنها جای گیر بیاره منو میکشع...باورت میشه ...

شمارشو هرجا دیدی بلاک کن. و اجازه نده پدر مادد خواهر برادر شمارت به این خواهر بدند. به همه بگو مزاحم میشه و لطفا شمارمو بهش ندید. و تا پیام داد نخونده بلاکش کن.

ارزشی نداره این خواهرت روانی مثل خواهرم.

هر جا دیدی فورا بدون خوندن بلاک کن. و مرز بزار بگو کسی شمارمو به این نده من راصی نیستم

دلیل نمیشه چون خواهرته مرز نزاری این از صد دشمن بدتره باید تا پیام داد بلاکش کنی.

ولی تو اصلا باهاش دهن به دهن نشو و هیچ پیامی بهش نده اینا کینه ای و دیوونه اند.

فقط نخونده بلاکش. کن و به همه بگو شمارمو بهش ندید.

حتما از خانواده و فامیلتون میگیره شمارتو. بهترین کار ازهمه جا هروقت اومد بلاکش کن و حتی نخونده و هیچوقتم بهش راه نده بیاد تو زندگیت و فراموشش کن.

این جور خواهرا چون خودشون زشتن ولی میبینن خواهرشون زیبا هست مثل شیطان حسودی میکنن و میخوان روحیه خواهرشون نابود کنن تا دلشون خنک بشه.

پس بهترین کار بلاکش کنی تا ابد. فوری تا امد پیام داد بلاک کن. شده شماره ات به هیچ فامیلی نده که بهش نرسونن. یا اگه رسوندن بهش تا اومد بدون هیچ جوابی بلاکـ

بهترین کار بلاک کردن و حتی فکر نکردن به همچین زهرماریه.

ارع ب پیغمبر باورت میشه ازبس حسودی میکنه حتی ب جورابمم اگ تنها جای گیر بیاره منو میکشع...باورت میشه ...

بنظرت خواهر منم چشه؟

طبق تجربه که ازاون خواهرت داشتی

شمارشو هرجا دیدی بلاک کن. و اجازه نده پدر مادد خواهر برادر شمارت به این خواهر بدند. به همه بگو مزاح ...

خاک تو سرشون عوضش بگن خوشحال شن خاهرامون قشنگن بزلر کیف کنیم خدا جوابشونو بده

وای یاد خودم افتادم من ۲۲ سالمه خاهرم ۳۵ هرجا کار میکنم از شدت حسادت اینک پولدار نشم زنگ میزنه ب کار ...

البته خودت خیلی اشتباه کردی که زندگیت استوری میکنی وقتی همچین خواهر روانی و حسودی داری

واقعا نمیفهمم چرا استوری کردی.

و چرا اصلا شمارش سیو داشتی که استوریت دیده و این خواهرت حتما فقط بلاکش کن از همه

و هیج جا استوری هیچ چیز نزار تا با گوشی این و اون نبینه

این خواهرت خطرناکه شاید رفت پیش دعانویس و واست دعای جدایی و طلاق زد واست اونوقت چیکار میکنی؟

پس حتما هیچ وقت خوشبختیتو جار نزن و استوری هیچ نفرست هیچ جا. و هیچوقتم باهاش دهن به دهن نشو و حتی پیامشو جواب نده. و فقط و فقط بلاکش کن

تا شاید به کل برای ابد ارتباطتون قطع بشه و تا پاش از زندگیت قط بشه. وقتی پیامشو میخونی و بلاک نمیکنی همیشه خواهد بود.

پس شمارت به کسی نده. به همه بگو بهش نده. و تا اومد بلاکش کن و به هیچچچچچچچ وجه دهن به دهن نشو باهاش و تا پیام داد هیچی نگو بهش. چون هر جواب تو میشه ادامه ارتباط باهاش. و از شرش خلاص نمیشی

پس سکوت مطلق و بلاک.

و تمام

خاک تو سرشون عوضش بگن خوشحال شن خاهرامون قشنگن بزلر کیف کنیم خدا جوابشونو بده

اخه این جورا خواهرا تو رو خواهر نمی بیننن، تورو رقیب می دونن. اره من خوشکلترم.

ولی خدایی اونم خوشکله ولی خوش اندام اصلا نیست و من خوش اندامم اما اون به کل حتی ۱درصد خودشو قبول نداره

خودش اگ زیبا جذاب اندام اینا نداره سینه باسن نداره ب خاطر حسودی شدید هس

سینه و باسنش از من بزرگتره 🤣 ولی به کل منو خیلی حذاب میبینه و از این نظر حسادت شدید داره