2777
2789
عنوان

چقدر.‌....

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 60 پست
عزیزم  سوئد ک عالیه ناشکریا . ازادی داری راحتی . چند وقته اونجایی؟ دلت میخواد باز برگردی به ایر ...

y

Yazdah sale ke injam,inja ham yek serie badihaei hast ,khoob motlagh hich ja vojood nadareh,vali Na bargasht choon hamsaram 2 Rage Irani soedi hast ,Aslan doost nadare az soed tekoon bokhoreh

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
Na golam,shoma yadete yani😁😁😁a

آره من حافظه بلندمدتم خوبه😆😆😆😆😆

یه پیام گذاشتم تو تاپیک سیاسی مردم چرا مینالید دشمن شادمون نکنین.شما عصبی شدی بعد متوجه شدیم جفتمونم مخالف این کله پوکاییم😆😆😆😆😉😉😉😉

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من حافظه بلندمدتم خوبه😆😆😆😆😆 یه پیام گذاشتم تو تاپیک سیاسی مردم چرا مینالید دشمن شادمون نکن ...

Yadam oomad ,neveshtam vali fek konam nadidi,are bazam maezerat golam Adam inghad inja az oon modeli dide ,hamaro ba yek choob miroone,narahat nabashi golam😘😘😘😘😘a

y Yazdah sale ke injam,inja ham yek serie badihaei hast ,khoob motlagh hich ja vojood nadareh,vali ...

تو که اونجایی پیشنهاد میدی ما بیایم اونور برامون بهتره یا همینجا بمونیم و بسازیم؟ 

راستی چطوری با همسرت اشنا شدی؟

Yadam oomad ,neveshtam vali fek konam nadidi,are bazam maezerat golam Adam inghad inja az oon modeli ...

نه فدات شم.همونجا خوندم پیامتو😀😀😀😀😀

بعدازهمونجا عاشقت شدم😀😀😀😀

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
بخدا بهش فکر کردم  ولی ترسوندنم گفتن معلوم نیست قبولت کنن یا نه و اینکه باید کیس خیلی قوی ارائه ...

اره دیگ دردسر داره الکی نیس ک

من اگر خوبم اگر بد تو برو خود را باش🙂
فکر کردم ۱۶؛۱۷سالته 😄

😁😁😁اره کودک درونم فعاله😀😀😁😁

تو که اونجایی پیشنهاد میدی ما بیایم اونور برامون بهتره یا همینجا بمونیم و بسازیم؟  راستی چطوری ...

Age az rahe dorost mese peyda kardan kar inja ya daneshjoei biyayn khoobe vaela Aslan nemiarzeh, choon inja age Kare khoob nadashte bashin sathe zendegi kheyli paein miad ,ghame

ghorbat ro ham ke bezari roosh kheyli sakhtar mishe pas faghat az rahe dorost ba tasalot kamel be zaban vaela Na!!!;a

شما هم متاهل و خانه داری؟! من احساس میکنم عمرم خیلی بیهوده داره میره . یبار بیشتر بدنیا نمیایم این ...

دقیقآ مثل تو

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم