2777
2789
عنوان

چقدر.‌....

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 60 پست
هنوز برات عادي نشده؟؟ منو بگو  يه كاربر بود هميشه ميرفتم توو تاپيكاش خيلي خوشم ميومد ازش ديش ...

عه نازی جونممممم😀😀😀😀

دروغگو خودشه 😏😏😏😏

چرا عادی شده عزیزم😁😁😁😁

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

میکشمتا انقد از کشورکون بد نگو خیلیم کشورمون تنوع داره قیمت طلا هروز متغیره هرورزم ک تجاوز تجاوز کلا ی افریقلی دیگه ایم دگ نبینما 😒😒😒😒😒😜😜😜😜😁😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه نازی جونممممم😀😀😀😀 دروغگو خودشه 😏😏😏😏 چرا عادی شده عزیزم😁😁😁😁

خوبي عشقم؟؟❤️❤️❤️

آره بخدا براي اينكه جلب توجه كنه مثلا بقيه ريپلايش كنن بخندن يا بگن چه باحالي هرچي ميخواست ميگفت😕

بخدا اصلا نميدونستم بايد چي بهش بگم يعني توقع نداشتم از اون كاربر

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کشورای دیگ هم همینطوریه فقط اولش ک بری شاید جالب باشه برات البته اونجا کار هست ولی درکل باید ساخت دی ...

همین ک کار هست همین ک ازادی هست همین ک درامدت خوب باشه کلی احساس رضایت میکنی . اخه ما اینجا هیچ خوشی نداریم . بیشتر غمه و وفاته و شهادته

من که هم سرکار میرم هم دوتا بچه دارم اینقدر گرفتارم و مشغول که به این چیزا فکر نمیکنم عزیزم اگه حس ...

سر کار هم میرم ولی حقوقم خیلی ناچیزه اصلا راضی نیستم 

خوبي عشقم؟؟❤️❤️❤️ آره بخدا براي اينكه جلب توجه كنه مثلا بقيه ريپلايش كنن بخندن يا بگن چه باحالي هرچ ...

بیخیال عشقم.من که خیلی دوستت میدارم😊😊😊😍😍😍

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
همین ک کار هست همین ک ازادی هست همین ک درامدت خوب باشه کلی احساس رضایت میکنی . اخه ما اینجا هیچ خوشی ...

خب میگی چیکار کنیم؟بریم پناهنده بشیم؟اینجوری دلت خوش میشه؟میتونی ب دور از سرزمین مادری و خانوادت باشی؟

من اگر خوبم اگر بد تو برو خود را باش🙂
مگه ادم بخاطر حرف شوهرش با دوستاش کات میکنه؟؟

اره عزیزم مجبوری گپش بدی وگرنه زندگیو زهرمار میکنه و قهر و ناراحتی بوجود میاد . وقتی راضی نباشه مجبوری ب حرفش احترام بذاری

بیخیال عشقم.من که خیلی دوستت میدارم😊😊😊😍😍😍

عزيزدلميييي گلممم❤️❤️😍😍😍😍😍😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم کلا اینجوری خیلی سرم میاد تو دنیای واقعی😐😀

توو دنياي واقعي نه من اجازه نميدم كسي پاشو از گليمش درازتر كنه

ولي توو مجازي نميشه بعضي آدمارو خوب شناخت

يمدت فكر ميكني خيلي خووبه طرف و ازش خوشت مياد بعد ميبيني بيخودترين آدم ممكن بوده

خب میگی چیکار کنیم؟بریم پناهنده بشیم؟اینجوری دلت خوش میشه؟میتونی ب دور از سرزمین مادری و خانوادت باش ...

بخدا بهش فکر کردم  ولی ترسوندنم گفتن معلوم نیست قبولت کنن یا نه و اینکه باید کیس خیلی قوی ارائه بدی ترسیدم