2777
2789
عنوان

چقدر.‌....

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 60 پست
Daghighan az noe mani koli hayejan hast ke baz az hichi behtare😂😂😂😂a

😁😁😁😉😉

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
😁😁😁😉😉

Khodaei man soedam inja inghad aroomo bi hayejan bood ke man har rooz koli ghor mizadam ta belakhareh be lotfe Adam bada yekam Na Amn shod,hala hey hamsaram mige befarma hayajan mikhasti ,khoob shod???😂😂😂😂😂a

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Khodaei man soedam inja inghad aroomo bi hayejan bood ke man har rooz koli ghor mizadam ta belakhare ...

😁😁😁😁خیلی باحالی.😀😀😀😚😚

همینکه ایران نیستی یعنی هیجانو تجربه نمیکنی😆😆😆😆😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
هیجان اخری  جنگه 😄 با یه موشک وقتی رفتیم هوا معنای واقعی هیجان رو خواهید فهمید 😄

Khoda nakone,khoda az oon hayajan hamaro dar Amand negah dare ke oon hayajan nist , khode Marge☹️a

یکم خودت اطلاعات بده😅  ۱۹ سالمه .سرباز

من ۲۷سالمه و همسری شغل ازاد . ولی اصلا جایی ک زندگی میکنیم رو دوست ندارم . کاش اوضاع اقتصادی کشور درست میشد کارو بارا بیشتر رونق میگرفت ما هم به ارامش کامل میرسیدیم 😕

[QUOTE=62113259]😁😁😁😁خیلی باحالی.😀😀😀😚😚 همینکه ایران نیستی یعنی هیجانو تجربه نمیکنی😆😆😆😆😆[/QUOT

Be har hal vaghti meghdaresh too khoon miad paein ,ehsas niaz  kazeb injad mikone😂😂😂😂😂a

[QUOTE=62113259]😁😁😁😁خیلی باحالی.😀😀😀😚😚 همینکه ایران نیستی یعنی هیجانو تجربه نمیکنی😆😆😆😆😆 ...

😁😁😁😁یادته عزیزم اولین کامنتت به من چی بود؟😆😆😆😆😆

Khodaei man soedam inja inghad aroomo bi hayejan bood ke man har rooz koli ghor mizadam ta belakhare ...

عزیزم  سوئد ک عالیه ناشکریا . ازادی داری راحتی . چند وقته اونجایی؟ دلت میخواد باز برگردی به ایران ؟

من که هم سرکار میرم هم دوتا بچه دارم اینقدر گرفتارم و مشغول که به این چیزا فکر نمیکنم

عزیزم اگه حس می کنی روزات بیهوده میگذره دنبال کار بگرد کار کردن روحیه ات رو بهتر میکنه

😍😍😍😚😚😚عاشق استارتر های باجنبم.یه جارفتم شوخی کردم منو شست میخواست پهن کنه از تاپیک اومدم بیرون ...

هنوز برات عادي نشده؟؟

منو بگو 

يه كاربر بود هميشه ميرفتم توو تاپيكاش خيلي خوشم ميومد ازش

ديشب اومده بود توو تاپيكم داشت غير مستقيم تهمت دروغگويي بهم ميزد و مسخره ميكرد!

باورم نميشد😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤