2777
2789
عنوان

چقدر.‌....

372 بازدید | 60 پست

چقدر زندگیا تکراری شده . انگار هیچ چیز جدیدی تو‌این کشور نیست .همش مشکلات کسادی کار و بیکاری  اینچیزا بیشتر دپرس میکنه ادمو.

شماها چطوری روزاتونو سپری میکنید ؟

من هیچی بهم حال نمیده . الانم که ازدواج کردم کلی محدود شدم بادوستام قطع ارتباط شدم چون از نظر همسر بدرد بخور و سالم نیستن . البتنه مسافرت زیاد میریم اما بنظرم تو ایران هیچ چیز جدید و تازه ای نیست . بنظرتون فقط اینجا اینجوره یا کشورای دیگه هم همینطوره 

اتفاق هیجان زیاده تو کشور😀😀

یه روز طلا میره بالا.یه روز اختلاص میشه.یه روز تجاوز.یبار سیل میاد یبار زلزله.چقد تنوع میخوایی دیگه😑😑😑😑😑

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😄😄

😍😍😍😚😚😚عاشق استارتر های باجنبم.یه جارفتم شوخی کردم منو شست میخواست پهن کنه از تاپیک اومدم بیرون😢😢😢😢😢

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
منم مث تو

شما هم متاهل و خانه داری؟!

من احساس میکنم عمرم خیلی بیهوده داره میره . یبار بیشتر بدنیا نمیایم این یکبارم همش بی پولی . و تو ی کشور محدود . دلم میخواد حداقل کمش کشورای مختلفو رفته باشم . ادم افسردگی روحی میگیره 😕

منم عقدم 😄شرایطتت چجوریه ؟ از چی بیشتر دلگیری و اینکه چند وقته عقدی. قبلش دوست بودین؟

اره دوست بودیم ۱۰ ماه عقدیم .از این دلگیرم‌ک چرا ایران به دنیا اومدم ن امنیت ن رفاه ن هیچ چیز دیگه ای 

اتفاق هیجان زیاده تو کشور😀😀 یه روز طلا میره بالا.یه روز اختلاص میشه.یه روز تجاوز.یبار سیل میاد یب ...

Daghighan az noe mani koli hayejan hast ke baz az hichi behtare😂😂😂😂a

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌