2777
2789
عنوان

چقدر.‌....

372 بازدید | 60 پست

چقدر زندگیا تکراری شده . انگار هیچ چیز جدیدی تو‌این کشور نیست .همش مشکلات کسادی کار و بیکاری  اینچیزا بیشتر دپرس میکنه ادمو.

شماها چطوری روزاتونو سپری میکنید ؟

من هیچی بهم حال نمیده . الانم که ازدواج کردم کلی محدود شدم بادوستام قطع ارتباط شدم چون از نظر همسر بدرد بخور و سالم نیستن . البتنه مسافرت زیاد میریم اما بنظرم تو ایران هیچ چیز جدید و تازه ای نیست . بنظرتون فقط اینجا اینجوره یا کشورای دیگه هم همینطوره 

اتفاق هیجان زیاده تو کشور😀😀

یه روز طلا میره بالا.یه روز اختلاص میشه.یه روز تجاوز.یبار سیل میاد یبار زلزله.چقد تنوع میخوایی دیگه😑😑😑😑😑

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😄😄

😍😍😍😚😚😚عاشق استارتر های باجنبم.یه جارفتم شوخی کردم منو شست میخواست پهن کنه از تاپیک اومدم بیرون😢😢😢😢😢

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
منم مث تو

شما هم متاهل و خانه داری؟!

من احساس میکنم عمرم خیلی بیهوده داره میره . یبار بیشتر بدنیا نمیایم این یکبارم همش بی پولی . و تو ی کشور محدود . دلم میخواد حداقل کمش کشورای مختلفو رفته باشم . ادم افسردگی روحی میگیره 😕

منم عقدم 😄شرایطتت چجوریه ؟ از چی بیشتر دلگیری و اینکه چند وقته عقدی. قبلش دوست بودین؟

اره دوست بودیم ۱۰ ماه عقدیم .از این دلگیرم‌ک چرا ایران به دنیا اومدم ن امنیت ن رفاه ن هیچ چیز دیگه ای 

اتفاق هیجان زیاده تو کشور😀😀 یه روز طلا میره بالا.یه روز اختلاص میشه.یه روز تجاوز.یبار سیل میاد یب ...

Daghighan az noe mani koli hayejan hast ke baz az hichi behtare😂😂😂😂a

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌