2777
2789
عنوان

نامزدم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 69 پست
خیلی دلم میخواد یه دعایی ذکری چیزی بگم سرد بشه ازمولی میترسم قسمتم با این باشه

این زن هم طلاق داده؟؟؟😶. قسمت رو خودمون رقم می زنیم. داری می یوفتی تو چاه بنده خدا

لابد زنش خیانت کرده😂 همه الان همینو میگن بری تهشو در بیاری میبینی خودش یه غلطی کرده بی مسیولیت و رف ...

ممنون ار این همه تخریب😑😂

دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخه من ۴۰ روز زیارت عاشورا خوندم ک با کسی که قراره ازدواج کنم آشنا بشم ک این آفا یه دفعه اومدبعد من ...

چه ربطی داره؟ چهل روزم زیارت عاشورا بخون بتونی از عقلت استفاده کنی و درست تصمیم بگیری

این زن هم طلاق داده؟؟؟😶. قسمت رو خودمون رقم می زنیم. داری می یوفتی تو چاه بنده خدا

خیلی ذکر و دعا تاحالا گفتمک هرچی قسمته بشه

نمیدونم والا

دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻

چه ربطی داره؟ چهل روزم زیارت عاشورا بخون بتونی از عقلت استفاده کنی و درست تصمیم بگیری

هعی دعا کن واسم

ممنون ار این همه تخریب😑😂

چشاتو باز کن بعدا کاسه چه کنم دستت نگیری، تو هم مثل خواهر من حداقل خودت مغزتو دادی اجاره واقعیاتو به خانوادت بگو طلاقش و سنش و کار و بارشو بذار اونا کمکت کنن. خواهر منم اصرار کرد با کسی که مخالف بودیم نامزد کرد سر دو ماه پشیمون شد بهم زدیم نامزدیو

دارم حرص می خورم از دستت. واقعا نشستی اون بیاد بهت بگه من نمی خوامت؟؟؟؟ مگه دیوونس. این کسی زنش نمی ...

آره مامانمم همینو میگه

میگه مگه دیوونه س تورو نخواد

چشاتو باز کن بعدا کاسه چه کنم دستت نگیری، تو هم مثل خواهر من حداقل خودت مغزتو دادی اجاره واقعیاتو به ...

مامانم همشو میدونه

بابامنمیدونه

مامانم همشو میدونهبابامنمیدونه

اگه مامانتم مخالف نیست پس رو خانوادتم نمیشه حساب کرد حتما برو مشاور مشکل خاصی تو خونه دارین؟ نون برا خوردن نیست؟ پدرت معتاد و بددهنه و دست بزن داره؟

اگه مامانتم مخالف نیست پس رو خانوادتم نمیشه حساب کرد حتما برو مشاور مشکل خاصی تو خونه دارین؟ نون برا ...

مامانمم اول فکر کرد شغلش اوکیه

بعدش هم تهدید کرد گفت گناه داره

بابام تاحالا کم تر از گل بهم نگفته

وضع مالی هم ماشین جک داریم

به غیر از خونمون سه چهار تا زمین داریم

ب جز ارثیه ای ک به بابام میرسه

خودمم دانشجو حقوق ام

دوتا بچه ام بیشتر نیستیم

موقعیت های بهتر از این داشتم ولی سنتی

متاسفانه گیر کردم نمیدونم چیکار کنم

اگه مامانتم مخالف نیست پس رو خانوادتم نمیشه حساب کرد حتما برو مشاور مشکل خاصی تو خونه دارین؟ نون برا ...

تنها مشکل بزرگی که دارم اینه

منفی نگرم همش میگم اگه بهش بگم نه دلش میشکنه

اگه بهش بگم نه زندگیم بد میشه

مامانمم اول فکر کرد شغلش اوکیه بعدش هم تهدید کرد گفت گناه دارهبابام تاحالا کم تر از گل بهم نگفته وضع ...

گیر نکردی خودتو بدبخت نکن. چرا باید تو این سن زن مرد مطلقه بشی ۱۶ سال بزرگتر مار نداره هیچی نداره کلا ازدواج نکنی ازین بهتره

تنها مشکل بزرگی که دارم اینهمنفی نگرم همش میگم اگه بهش بگم نه دلش میشکنه اگه بهش بگم نه زندگیم بد می ...

بهش بگی بله هم زندگیت خوب نمیشه، هیچ تعهدی بهش نداری خودتو بدبخت نکن