2777
2789
عنوان

نامزدم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 69 پست

اختلاف سنیتون رو کاری ندارم

اما اینکه با کلک و دروغ جلو اومده و روراست نبوده خوب نیست

با هدف اینکه اول احساس تو رو درگیر کنه به قدر کافی وابسته بشی بعدش بهت بگه یه جورایی واقعیت رو تحریف کرده بنای ی زندگی متاهلی صداقت هستش که متاسفانه ایشون ندارن و قطعا توی زندگی هم بهت دروغ زیاد میگه اما با پیچوندن

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

من نظري درباره تفاوت سنيت ندارم عزيزم خودم با شوهرم تفاوت سنيمون زياده و ناراضي هم نيستم! ولي مسئله اي كه هست مردي كه ١٦ سال بزرگتره تا الان چيكار ميكرده كه همون ٢٠٦ هم شريكيه؟! اين ادم قابل اعتماد نيس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابامفکر میکنه ۱۰ سال بزرگ ترهطلاقشو همنمیدونهشغل و اینارو هم بهش گفته اوکی میکنه

خیلی داری اشتباه میکنی خیلییییی اصلا اینده نداری با این ادم

قحطی شوهره مگ؟فقط نر بودن کافیه؟

بها نده به این حرفایی که میزنه اگه میخوای با سن بالا باشی با کسی باش که به همه چیز رسیده حداقل درد ب ...

اصلا من همون اول نمیخواستم

گفت اگه نباشی میرم معتاد میشم میرم دنبال شهوت و دختر بازی

بعد من تو عذاب وجدان گیر کردم باهاش موندم

بعدش الان گیر کردم عقلم میگه نه دلم میگه شاید قسمت باشه دلش و نشکونم

دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻

اصلا من همون اول نمیخواستمگفت اگه نباشی میرم معتاد میشم میرم دنبال شهوت و دختر بازیبعد من تو عذاب وج ...

کدوم خری میره با این ک میخواد بره دختر بازی🤣

چرا انقد ساده ایی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بگو تو اصلا پول داری که من پول دوست دارم نه جنابعالی رو؟؟؟این از اولش هم دروغ گفته. ولش کن بره

گفتم اینو😂😂😂😂

دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻

بابامفکر میکنه ۱۰ سال بزرگ ترهطلاقشو همنمیدونهشغل و اینارو هم بهش گفته اوکی میکنه

یه دورم طلاق گرفته؟! مهریه نمیده؟ چرا طلاق گرفته؟ رو دست خانوادت موندی مگه تو این سن راضی به این ازدواج شدی؟ نصف خونه میشه یک و نیم؟ اینو میخاد ماشین بگیره یا خونه؟ یا کارگاه راه بندازه؟ یا خرج ازدواج با شما کنه

کدوم خری میره با این ک میخواد بره دختر بازی🤣چرا انقد ساده ایی

خدایی خیلی خوشگل و قد بلند و هیکلی ایه😑😂

اصلا من همون اول نمیخواستمگفت اگه نباشی میرم معتاد میشم میرم دنبال شهوت و دختر بازیبعد من تو عذاب وج ...

بره معتاد شه. وا. به شما چه؟؟ معذرت می خوام ولی با این اختلاف سنی حداقل زن کسی شو که دستش به دهنش می رسه

یه دورم طلاق گرفته؟! مهریه نمیده؟ چرا طلاق گرفته؟ رو دست خانوادت موندی مگه تو این سن راضی به این از ...

۱۰ سال پیش ب خاطر خیانت جدا شده

مهریه شو داده قبلا

اول اجبارم کرد حالا نمیتونم بهش نه بگم

بره معتاد شه. وا. به شما چه؟؟ معذرت می خوام ولی با این اختلاف سنی حداقل زن کسی شو که دستش به دهنش می ...

خیلی دلم میخواد یه دعایی ذکری چیزی بگم سرد بشه ازم

ولی میترسم قسمتم با این باشه

اگه قد بلند و هیکلیه که دیگه فکر کردن نداره، همه چیو بذار کنار خودتو بدبخت کن

اخه من ۴۰ روز زیارت عاشورا خوندم ک با کسی که قراره ازدواج کنم آشنا بشم ک این آفا یه دفعه اومد

بعد من میگم ی وقت قسمتم با اینه

۱۰ سال پیش ب خاطر خیانت جدا شدهمهریه شو داده قبلااول اجبارم کرد حالا نمیتونم بهش نه بگم

لابد زنش خیانت کرده😂 همه الان همینو میگن بری تهشو در بیاری میبینی خودش یه غلطی کرده بی مسیولیت و رفیق باز بوده یا بی عرضه و هول تو رودربایستی داری زن طرف میشی؟! عقل نداری؟