2777
2789
عنوان

نامزدم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 69 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو کمیخوایی با این تفاوت سنی ازدواجکنی حداقل برو با یکی ک ب همه چی رسیده ن اول راهه

اخه اگ کارگاهش اوکی بشه درآمدش از ۸۰ تومن تا ۳۰۰ ملیون میشه ماهی

دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻

اون میخاسته بچه گول بزنه،شما رو اندازه خودش نمیبینه بازی میده

نه واقعا اینطوری نیس

دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻

عزیزم این اقا چیز خاصی نداره ی ۲۰۶شریکی ی خونه ارث پدری چیه واقعا؟خوددانید امیدوارم خوشبخت بشی

در واقع یه نصف ۲۰۶ داره فقط ارث پدری جز دارایی نیست شاید فردا باباعه خونه رو فروخت اتیش زد، اینطوری باشه همه میرن میگن خونه بابامم باهاش شریکم😶

عقل نداری؟؟ ادم ۱۶ سال بزرگتر ۱۰ سال دیگ پوستش چروک میشه جا بابابزرگت میشه واقعا روت میشه جایی نشون بدی بگی شوهرمه کل صورتش میشه چروک

سنتون باید نهایت ۷ سال تفاوت باشه

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
در واقع یه نصف ۲۰۶ داره فقط ارث پدری جز دارایی نیست شاید فردا باباعه خونه رو فروخت اتیش زد، اینطوری ...

بآباش فوت شده

خونه رو گذاشته برا فروش

در واقع یه نصف ۲۰۶ داره فقط ارث پدری جز دارایی نیست شاید فردا باباعه خونه رو فروخت اتیش زد، اینطوری ...

حالا طرف سنشم بالایه من نمیدونم چطور خانواده ها ب همچین وصلت هایی تن میدن

۱۹

بها نده به این حرفایی که میزنه

اگه میخوای با سن بالا باشی با کسی باش که به همه چیز رسیده حداقل درد بی پولی رو نداشته باشی

ایشون هم سنش بالاست

هم هیچی نداره تازه دروغ هم میگه بهت

حالا طرف سنشم بالایه من نمیدونم چطور خانواده ها ب همچین وصلت هایی تن میدن

بابامفکر میکنه ۱۰ سال بزرگ تره

طلاقشو همنمیدونه

شغل و اینارو هم بهش گفته اوکی میکنه