2777
2789
عنوان

تلگرام

64 بازدید | 3 پست

خانم ها تو تلگرام یک نفر بهم پیام داد که یه شغلی هست با لایک کردن ویدیو های آپارات میتونی روزی راحت ده تومن درآمد داشته باشی منم گفتم باشه بعد آیدی یه گروه داد و یه دختره رو گفت بهش پیام بده منم دادم و یه ویدیو لایک کردم گفت آدرس تتر بده یک و دو تتر بهت واریز کنم منم دادم واریز کرد بعد ویدیو ها لایک کردم روز اول ۶ تتر و روز دوم ۴.۸ تتر واریز کرد ولی روز سوم گفت تو وظایف پیشرفته پیش پرداختی هم باید شرکت کنی وگرنه نمیتونی تترت رو دریافت کنی گذشت سر ماه شد یک سری محدودیت ها نوبیتکس بهم داد دیروز من بیست تتر واریز کردم به عنوان پیش پرداختی ۳۴ تتر بهم واریز کرد ۶ تتر سود پیش پرداختی و ۴.۸ تتر اینا مال قبلا که مونده بود خلاصه منم خوشحال شدم یه لینک داد منم ثبت نام کردم اینا بعد ویدیو ها رو لایک کردم دفعه دوم گفتم پنجاه تتر واریز میکنم و کردم اما حواسم به این نبود که پیش پرداختی حداقل دوتاست . منم قوانین رو پذیرفته بودم و گفت 150 تتر دیگه باید واریز. کنی تا کلا 65 تتر به علاوه 225 تتر دریافت کنی منم گفتم ندارم اینا و حقوق سر ماه هم رو هم بگیرم بازم 150 دلار برام نمیمونه گفت هر موقع داشتی بیا پرداخت کن وپولت رو بگیر. منم موندم چیکار کنم میدونم اگه واریز کنم کل پول. با سودش بهم برمیگرده کمتر از ده دقیقه چون مطمئنه اما موندم از کجا 150 تتر رو جور کنم

ببخشید سرتون رو درد آوردم

میشه راهنماییم کنید چیکار. کنم ؟

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

اولشو فقط خوندم یکی از اشناهامون برای کار بهش داخل تلگرام پیام داده بودن

اولشم یکم بهش پول داده بودن آخرش خونشو فروخته بود گذاشته بود وسط تا پول بیشتر دراره پولشو خوردن رفت

اولشو فقط خوندم یکی از اشناهامون برای کار بهش داخل تلگرام پیام داده بودن اولشم یکم بهش پول داده بودن ...

این مطمئنه تو گروه هزاران نفر تتر واریز. میکنن با سودش بهشون برمیگرده اما موندم 150 تتر رو از کجا جور کنم

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷