2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

19 بازدید | 0 پست

هرجای ایران فرقی نداره فقط مخصوص تعیین جنسیت و اینا باشه اول مشاوره انلاین ک شوهر همسایمون رو قانع کنه بعد با ماشین برن حضوری پیشش

زن همسایه مون ۴ تا پسر داره کوچیکش سه چهارسالشه هرچی نذرو دعا و تلاش و دکترا معمولی و رژیم کردن ک دوتا اخری دختر بشه نشد

شوهرش دیگه بیخیال شد ولی زنه باوجود اینک منع شده ک دیگه باردار بشه بخاطر شرایط رحمش و ۴۵ سالشه ،دیشب تو کوچه داشت صحبت میکرد ک حسرت ی دختر برا روز پیریم ب دلم میمونه دوس دارم تو پیریم زنگ بزنم ب دخترم بیاد پیشم ،نمیخواد مزاحم زندگیا پسرام و عروسا بشم و منت عروسارو بکشم

میگفت اگ یک مرکزی باشه ک بدونم خوبه و ادمای معتمد برای رحم اجاره ای معرفی میکنن و بچه از خودمو شوهرم باشه و حتما دختر بشه حتی ی قلش حتما دختر بشه پولش برام مهم نیست شوهرمم راضی میکنم

گفتم خاله اگ برات بپرسم میری؟گفت اره اگ جای خوبی باشه و کسی نتیجه گرفته باشه برای جنسیت دلخواه حتما میرم

حسرت بافتن موهای دختر کوچولوم ب دلم نمونه

دلم دختر میخواد و اینا

اخه تمام خواهراش دختر دارن جز این

تمام کوچه هم بش گفتن بیخیال اخه همین پسرات بزرگ کن

پسر اولش ۲۶

پسر دوم دبیرستان

سومی دبستانه فک کنم

اخری شون هم سه چهار سالشه ک همش تو کوچه س مثال بارز پسر نخواستنی☹️

دوستان نی نی سایتی عزیزم لایک من رو تشکر فراوااان از اینکه تجربتون رو دراختیار من قرار دادید درنظر بگیرید بیشتروقتا برای اینکه تاپیک شلوغ نشه و خلاصه و جمع و جور برای ایندگان باقی بمونه تک تک و مفصل تشکر نمیکنم عذرخواهم بابت این موضوع