2777
2789
عنوان

مدارس

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 61 پست
آموزش پرورش کور که نیست اون باید تایید کنه و خودش میدونهحالا اینا به درک رفتم ثبت نام اش کنم زنه در ...

فقط بعضی مدارس اینجوریه

مردم شکایت کرده بودن یه سری مدیرا را دستگیر کردن

. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود،خودتون را خسته نکنید ❌🚫❌من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

متاسفانه نمیشه کلی گیر میدن که فرم مدرسه اش فرق میکنه و اداره گیر میده خیلی ها هستن امسال نمیخوان بچ ...

وا چرا نفرستیم مدرسه فرم دوستان گفتند اگر تغییر نکرده لازم نیست بگیرید می تونه از همون فرم پارسال استفاده کنه

آبان برا چی؟از مهره دیگهفرم هم اجباری نیست هیچ مدرسه ای حق اجباری کردن نداره

حرف اونا رو داری میزنی ولی واقعیت چیز دیگه ای هست!

هم کمک به مدرسه گرفتن هم فرم جدید با مدل جدید باید بگیریم

فکر کردی میتونی منو ناراحت کنی؟بدبخت؛من خودم همیشه ناراحتم....!

آموزش پرورش کور که نیست اون باید تایید کنه و خودش میدونهحالا اینا به درک رفتم ثبت نام اش کنم زنه در ...

مدرسه دولتی حق پول گرفتن نداره نباید میدادی زنگ میزدی آموزش پرورش تا از خجالتش در بیان .کتابم نرخ داره شما باید همون اردیبهشت یا خرداد ثبت میکردی

چقدر ارزون ما بوشهریم نمیدونم چطوری هست به ما گفتن 700 تومن نمیشه کتاب رو از جای دیگه خریداری کرد؟؟

نه بابا نرخ کتاب همه جای کشور یکیه

موقع ثبت نام خودت از مای مدیو ثبت نام کن

برا ما هرسال مدرسه ثبت نام میکرد با همون نرخ

چون چاپ دولتی انبوده هستن ارزون در میان

💍❤️#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔

حرف اونا رو داری میزنی ولی واقعیت چیز دیگه ای هست!هم کمک به مدرسه گرفتن هم فرم جدید با مدل جدید باید ...

زیر بار حرف چند تا ادم بیکار نرین تو این گرونی

حتما برین به آموزش و پرورش بگین خیلی زود رسیدگی میکنن

💍❤️#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔

مدرسه دولتی حق پول گرفتن نداره نباید میدادی زنگ میزدی آموزش پرورش تا از خجالتش در بیان .کتابم نرخ دا ...

نمیشه انتخاب رشته داشتن باید هم هدایت تحصیلی شون میامد تا بتونن رشته بزنن بعد انتخاب رشته که میخوره مرداد و شهریور باید کتاب ثبت نام کنی

🌴🌴🌴🇮🇷

کتاب دسته دوم بخرید ارزون تره و اگر کتابی اش تغییر کرده کتاب تک درس سفارش بدید فرم اکثر مدارس فرم پا ...

مدیر مدرسه قبلی گفته بوده امسال انگار کتاب های همه پایه ها میخواد فرق کنه کمی تغییرات میخواد بده آموزش و پرورش

🌴🌴🌴🇮🇷

مگه پول کتاب چقدر هست من دوتا دانش آموز دارم برای دوتا ۳۰۰ پول کتاب دادم

من از پول کتاب اطلاعی ندارم

ولی کلا کتاب دست دوم هم هست برخی مدارس کتابها را از لجه ها میگیرن تمیزها را به خانوادهای بی بضاعت میدهند و داغونها را میفروشند

البته جاهای کم برخوردار

حتی در مورد فرم هم همینکار را میکنند