2777
2789
عنوان

مدارس

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 61 پست
نمیدونم حرف اش بود داشتن میگفتن ممکنه از آبان باز بشه البته بعضی ها هم میگفتن برا دانشگاه گفتن

نه بابا

تا حد امکان دنبال کلاس حضوری هستن چون معلوم نیست چی بشه چی نشه هیچوقت از آبان شروع نمیشه

💍❤️#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم حرف اش بود داشتن میگفتن ممکنه از آبان باز بشه البته بعضی ها هم میگفتن برا دانشگاه گفتن

برای دانشگاه هست تازه اونم برای ورودی های جدید وگرنه دانشگاه از 4 مهر شروع میشه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
دیگه یه پیتزا ۹۰۰تومنه کتاب که قیمتش خوبه.لباس فرم هم من خودم که شخصا هر سال نمیخرم ۲سال یه بار، الا ...

تو شهر ما کمتر 3 میلیون نیست از 3 میلیون به بالا هست لباس

عجیب تر اینه نرخ کتاب رو هر مدرسه یک چی میگه یکی گفته 700 یکی گفته 900 یکی هم گفت 1 میلیون

🌴🌴🌴🇮🇷

متاسفانه نمیشه کلی گیر میدن که فرم مدرسه اش فرق میکنه و اداره گیر میده خیلی ها هستن امسال نمیخوان بچ ...

مدرسه دخترم کلا رنگ و مدل لباس امسال عوض شده با این حال مدیر گفته اجبار نیست و هر کسی خواست میتونه لباس پارسالشو بپوشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
تو شهر ما کمتر 3 میلیون نیست از 3 میلیون به بالا هست لباسعجیب تر اینه نرخ کتاب رو هر مدرسه یک چی میگ ...

یعنی چی😭

حتما کتاب رو خودتون ثبت سفارش کنین و این قیمت ها رو به اموزش پرورش اطلاع بدید دارن سرخورد قیمت میدن

💍❤️#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔

هر سال یک رنگه یک بار قهوه ای یک بار بنفش یک بار سرمه ای

مدیر حق نداره اجباری کنه حتما به اموزش پرورش برو و شکایت کن

تو شهر ما کمتر 3 میلیون نیست از 3 میلیون به بالا هست لباسعجیب تر اینه نرخ کتاب رو هر مدرسه یک چی میگ ...

کتاب ک اخرای سال تحصیلی ثبت نام کردیم پولشم دادیم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

کتاب هم خیلی گرون گفتن ما برا داداشم کتاب های دوازهم رو حدودا ۴۰۰ خریدیم از طریق مدرسه

یعنی چی😐 برو آموزش و پرورش اعتراض کن پس

آموزش پرورش کور که نیست اون باید تایید کنه و خودش میدونه

حالا اینا به درک

رفتم ثبت نام اش کنم زنه در اومده گفته 100 تومن بیمه و 2 میلیون همین الان شهریه کارت به کارت میکنی هر چی میگم میگه نه کمتر 2 میلیون نمیشه رفتم دو میلیون جور کردم دادمش

تا نگو برق مدرسه خرابه به جای اینکه خودشون برن از آموزش پرورش پول بگیرن دارن از والدین میکنن

🌴🌴🌴🇮🇷

کتاب هم خیلی گرون گفتن ما برا داداشم کتاب های دوازهم رو حدودا ۴۰۰ خریدیم از طریق مدرسه

چقدر ارزون ما بوشهریم نمیدونم چطوری هست به ما گفتن 700 تومن نمیشه کتاب رو از جای دیگه خریداری کرد؟؟

🌴🌴🌴🇮🇷