نمیدونم حرف اش بود داشتن میگفتن ممکنه از آبان باز بشه البته بعضی ها هم میگفتن برا دانشگاه گفتن
نه بابا
تا حد امکان دنبال کلاس حضوری هستن چون معلوم نیست چی بشه چی نشه هیچوقت از آبان شروع نمیشه
💍❤️#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔
تو شهر ما کمتر 3 میلیون نیست از 3 میلیون به بالا هست لباسعجیب تر اینه نرخ کتاب رو هر مدرسه یک چی میگ ...
یعنی چی😭
حتما کتاب رو خودتون ثبت سفارش کنین و این قیمت ها رو به اموزش پرورش اطلاع بدید دارن سرخورد قیمت میدن
💍❤️#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔
هر سال یک رنگه یک بار قهوه ای یک بار بنفش یک بار سرمه ای
مدیر حق نداره اجباری کنه حتما به اموزش پرورش برو و شکایت کن
تو شهر ما کمتر 3 میلیون نیست از 3 میلیون به بالا هست لباسعجیب تر اینه نرخ کتاب رو هر مدرسه یک چی میگ ...
کتاب هم خیلی گرون گفتن ما برا داداشم کتاب های دوازهم رو حدودا ۴۰۰ خریدیم از طریق مدرسه
آموزش پرورش کور که نیست اون باید تایید کنه و خودش میدونه
حالا اینا به درک
رفتم ثبت نام اش کنم زنه در اومده گفته 100 تومن بیمه و 2 میلیون همین الان شهریه کارت به کارت میکنی هر چی میگم میگه نه کمتر 2 میلیون نمیشه رفتم دو میلیون جور کردم دادمش
تا نگو برق مدرسه خرابه به جای اینکه خودشون برن از آموزش پرورش پول بگیرن دارن از والدین میکنن