2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 49 پست
خووعزیزم شما حلقه ننداختی برای بار دومبعد وقتیم اعتراض کرده گفتی فکنمیکردم برات انقد مهم باشهمن برا ...

آره درست میگی

اونم سر همین موضوع خیلی ناراحت شد و شروع کرد بد و بیراه گفتن

الحمدالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون یبارم قبلا بحث کردین باید میفهمیدی که براش مهمه و تکرار نکنی،اینجوری طرف فکر میکنه از عمد انجام ...

من فکر کردم باید بدونه که از عمد نیست و یادم میره

الحمدالله

ددیشب بهم فحش داده من پا پیش بزارم؟

حلقه ات ساده است یا نگین دار.

اگه نگین دار هست حق داری که هر بار به خاطر کثیف نشدن دربیاری و بعد یادت بره بپوشی. برو یکی از این حلقه های ساده بخر که همیشه دستت باشه. اون حلقه رو هم بزار برای مهمونی و مجلس

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

خب شوهر منم نمیندازه اصلا خوشش نمیاد چیزی دستش باشه اینکه ناراحتی نداره، مرد متعهد نباشه با حلقه بدو ...

اصلش اینکه باید حلقه رو دست کنن،چرا نکنن حالا؟

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

ددیشب بهم فحش داده من پا پیش بزارم؟

عزیزم الان خیلی فشار زیادی رو مردا هست اگ واقعا شوهرت اینقد مرد خوب و باشخصیتیه پا پیش گذاشتنت چیزی ازت کم نمیکنه ، ارزش حفظ زندگیت و ارامشت باید بیشتر باشه ، بهرحال هر ادمی ده تا خصلت خوب داشته باشه ی خصلت بدم داره دیگه مگه کسی میتونه ادا کنه انسان کامله؟؟

وواقعا؟من فکر کردم الان همه از من دفاع میکنن

نه دیگه عزیزم خودت باعث ناراحتی همسرت شدی خودتم میگی موقع دعوا توهین میکنه با اینکه این کارش رو من تایید نمیکنم ولی خب هر کسی یه اخلاق های بدی داره اونم اینطوریه

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
تو باید پیش قدم بشی یه حلقه این همه با بشو نداره بنداز دستت دیگه بنده خدا اون میندازه تو نه چه عجب ی ...

تا یه دقیقه پیش فکر میکردم اون مقصره 😢

الحمدالله

وواقعا؟من فکر کردم الان همه از من دفاع میکنن

من خودم زیاد گیر ب اینک شوهرم حلقه بندازه نیستم ولی اون براش مهمه، وقتیم میدونم مهمه همیشه میندازم تهش فراموش کرده باشمم میگم یادم رفت یا عجله کردم نه اینک بگم مگ برات مهمه

نظرات ی سریا میخونم اصلا انگار عزتنفس ندارن استارتر میگه بهم فحش داده توهین کرده طلب کارم هست بعد میگید پیش قدم شو؟ غرور ندارید خودتون مثلا فحش بشنوید میرید ماچ و بغل میکنید شوهرتونو؟!!!!

درسته دعوا کردید قبلا سر حلقه اما آدمیزاده خب یه دفعه آدم یادش میره کاملا ناخودآگاه طرفم میتونه یادآوری کنه فحش دادن یعنی چی اخههه

عزیزم الان خیلی فشار زیادی رو مردا هست اگ واقعا شوهرت اینقد مرد خوب و باشخصیتیه پا پیش گذاشتنت چیزی ...

اره خیلی مرد خوبیه اونقدر که چیزهایی که نوشتم نصف خوبیهاشه

کمکم کرد پزشکی قبول شم

خیلی حامیه

همه جوره بیسته

ولی این یه اخلاقش خیلی اذیتم میکنه میترسم پسفردا بچه دار شدیم بچه ازش یاد بگیره

ولی شما هم درست میگید هیچکس کامل نیست

الحمدالله

والا اگر فقط میگه بیشعور اینکه بد دهنی نیست عزیزمن😂قدرشو بدون شوهر من علاوه بر اینکه تو دعوا فوش میده همه خانوادمم اباد میکنه با اینکه اون طفلیا تو زندگی خودشونن و حتی ی سیخ کبریت برا بابای من بگی محبت کرده یا لارج بازی در آورده نکرده برا خودمم آدم خسیسیه هر چی داره و نداره قبلا بنام پدرشوهرم بود الان بعد اونهمه دعوایی ک کردم و خودمو داغون کردم زده بنام بچه هام بابام بهترین نامزدی و بهترین جهیزیه و گرفت اما شوهر من خیلی بی چشم و روعه