2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم

576 بازدید | 49 پست

شوهرم مرد خیلی خوبیه

همه جوره تو زندگی هوامو داشته همیشه ازم تعریف و حمایت میکنه حتی خواهرمم حمایت کرده تو زندگی خیلی

احترام پدر و مادرمو خیلی داره

خونه بزرگ و گرون قیمت به نامم زده

ماشین برام خریده

مهربونه و دست و دلباز

قلب بزرگ و مهربونی داره در کل همه چیزش خیلی خوبه فقط یه بدی داره عصبانی میشه توهین میکنه و فحش میده البته فحش ناموسی نمیده در حد خر و دیوونه و بی شعور و اینا

دیشبم سر اینکه حلقمو نمیزارم اول عصبانی شد ولی فحش نداد یکی دو بار گفتم نمیدونستم اینقدر برات مهمه دیگه خیلی عصبانی شد و فحش و توهین کرد

چون قبلا هم سر اینکه حلقمو نمیزارم یه بار دعوامون شده بود خودشم دیشب حلقشو در آورد

سر اینکه بهم توهین کرد خیلی بهم برخورد از دیشب با هم قهریم

هیچ وقت قهرمون اینقدر طولانی نمیشد همیشه زودی میومد برای دلداری دادن ولی امروز صبح بدون حرف رفت

نمیدونم چکار کنم. میشه راهنماییم کنید کار درست چیه الان؟

اینم بگم این بد دهنی تو دعوا رو از پدرش به ارث برده

الحمدالله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی یکبلرم قبلاً بخاطر حلقه دعوا کردید چطور نمیدونستی براش مهمه به هرحال شما مقصر بودی ازش معذرت خواهی و دیگه حلقه رو در نیار ازدستت

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
چه مرد خوبیشوهر من اصلا حلقه نمبندازه جرئت ندارم بهش بگم دستت کن

خب شوهر منم نمیندازه اصلا خوشش نمیاد چیزی دستش باشه اینکه ناراحتی نداره، مرد متعهد نباشه با حلقه بدونه حلقه کارخودشو میکنه ،ایشالا اهل و عاقل باشن هر مردی ک تو سرنوشت ی دختر میاد

آخه اون بهم توهین کرد.من پیش قدم بشم؟

خووعزیزم شما حلقه ننداختی برای بار دوم

بعد وقتیم اعتراض کرده گفتی فکنمیکردم برات انقد مهم باشه

من برا این قسمتش گفتم خودت مقصری

وگرنه توهین و فحش که بحثش جداس

وقتی یکبلرم قبلاً بخاطر حلقه دعوا کردید چطور نمیدونستی براش مهمه به هرحال شما مقصر بودی ازش معذرت خو ...

وواقعا؟

من فکر کردم الان همه از من دفاع میکنن

الحمدالله

تو باید پیش قدم بشی یه حلقه این همه با بشو نداره بنداز دستت دیگه بنده خدا اون میندازه تو نه چه عجب یه مرد خوب تو سایت دیدیم خدا حفظش کنه

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻