ببینید این تاپیک و تایتلز رو من بنظرم شخصی خودم میزنم یعنی در واقع از کسایی که تجربه شو داشتن یا میدونن کسی داشته ی راه درمانی واسش میدونن خیلی خیلی ممنون میشم اگر کمک و راهنماییم کنن
بچه من بشدتتتتت فراوان ی مدتی هست که وسواس فکری گرفتم حالا این وسواسه چیه اینجورکی هستش که هرچیزی که از ریز گرفته تا درست از سیر تا پیاز رو من باید وقتی میاد تو ذهنم بجا یادداشت کنم مثلاً اگر یک فیلم با ریلز و پست و تیزر دیدم باید برم یه جا یادداشتاش کنم که بعداً دوباره همونو ببینم در صورتی که شاید حتما هم نبینمش اما اگر یادداشت نکنم انگار میخوام دیوونه بشم یا مثلاً تو اینستاگرام باید هر پستی که میبینم و حتما ذخیره کنم چون بعداً محتوا و موضوع اون ویدیو میاد داخل ذهنم و من اگر اون ویدیو رو پیدا نکنم دیوونه میشم یا زمانی که دارم تایپ و چت میکنم یا کلا یک پیام با یادداشتی مینویسم به عنوان نوت باید حتما اگر هم معنای و معادل کلمه ای که نوشتمو تو ذهنم اومد بنویسیمش حتی اگر متمم شلوغ بشه بچهههه هاااا دارم دیوونه میشم
هرررر روز من هزاران یادداشت مینویسم که اصلا یک جایی دیگه نمیکشم میخوام خودمو خالی کنم وایییی خیلی بده ایشالا اصلا برتون نیاااااد
ترروووووخداااااااااا کنممم کنید اگر تجربه داشتینو راهکاری سریع و قطعی و آسون براش میدونین