2777
2789
عنوان

من هیچ 💩 نشدم

210 بازدید | 41 پست

من نتوستم درسم رو بخونم و یه رشته و دانشگاه معمولی قبول بشم و حداقل الان یه دانشجو باشم ...

من نتونستم یه شغل برای خودم دست و پا کنم و حداقل الان شاغل باشم...

من نتونستم با هیچکس آشنا بشم و ازدواج کنم و حداقل الان یه همسر یا مادر باشم...

من هیچ کاری نتونستم بکنم هیچی

من یه دختر بی عرضه بی هویتم که هنوزم برای یه قرون پول محتاج این و اونه و وقتی ازش میپرسن چیکار میکنی نمیدونه چی بگه...

امشب با برادرزاده 4 ساله ام بازی میکردم و اسم و شغل همه رو ازش میپرسیدم تا رسیدم به خودم و گفتم عمه داری؟ گفت آره گفتم اسمش چیه؟ گفت فلان گفتم شغلش چیه؟ گفت هیچی هی تو خونه میچرخه💔

حتی یه بچه 4 ساله هم اینو میدونه...

آره این شرایط منه و برام عجیب نیست چون بی عرضه بودن شاخ و دم نداره من حتی عرضه خودکشی و خلاص شدن از این زندگی رو هم ندارم

به جای اینکه چشمای کورم رو باز کنم و با واقعیت زندگیم رو به رو بشم و یه کاری کنم هی مثل کبک سرم رو زیر برف فرو کردم خیال بافی کردم تا الان که 23 سالم شد و تو خوابمم نمیدیدم این بشم...

میشه 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای عزیزم همشو خوندم تا اینکه رسیدم به خط آخر...23 خیلی سن کمیه.از همین الان شروع کن بکوب و بساز.برای کنکور سال بعد بخون چون وقت خیلی زیادیه.باشگاه برو،به خودت برس یعنی خودتو با درس خفه نکن.زندگیتو کن چیکار داری مردم چی میگن.اگه سال بعد دانشگاه بری 28 سالگی لیسانس میگیری حالا تو دانشگاه ممکنه با کسی آشنا بشی.خودت شوهر آیندت رو انتخاب میکنی.مثبت فکر کن عزیزم🩷✨️

تو هر موقعیتی به خودم افتخار میکنم😌🩷!

خیلی ب خودت سخت میگیری بیخیالزندگیتو بکن لذت ببر دنیا دو روزهبه خودت برس ورزش کن بیخیال حرف بقیهمگه ...

هعی

چجوری زندگی کنم؟ وقتی با معذبی غذا میخورم...وقتی یه قرون پول ندارم و هزاران مشکل دیگه

میشه