2777
2789
عنوان

زندایی نحس

430 بازدید | 28 پست

من یک زن دایی دارم هر وقت یک چیز و میفهمه اون کار اصلا اتفاق نمی افته حالا قرار نبود بگیم بهش اتفاقی تو مهمونی فهمید فردا قراره بریم سفر از امروز تو خونه دعواست سر چیزای چرت و پرت میخواییم هتل و کنسل کنیم 💔😭

سال قبل عید بعد اینکه اینا اومدن خونه مون میخواستیم بریم بیرون پام لیز خورد تو پارکینگ دستم شکست

یکبار داداشم خورد زمین لیوان رفت تو ابروش بخیه خورد

همیشه همین جوریه دیگه کلافه شدم تا جایی که میتونستیم باهاش قطع ارتباط کردیم نحسیش بازم دامن مونو میگیره

دیگه واقعا خستم خستم تو رو خدا اگه راهی میشناسید بگید قلب داره وایمیسته دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چرا دلم براش سوخت چون فکر نکنم کسی دوست داشته باشه نحس باشه یا چشم شور

دلت نسوزه مامانم انگشتر خریده بود خودش چند تا نیم ست داره رفته بود گریه میکرد برا داییم فلانی طلا خریده

وا آخه سر زندایی؟نگید بهش دیگه

آره به خدا من بینی مو عمل کردم رفته دعوا انداخته دختر خواهرت بینیشو عمل کرده باید دختر منم عمل کنه داییم رو هم داره با ما لج میندازه همش منو با دخترش مقایسه میکنه

دلت نسوزه مامانم انگشتر خریده بود خودش چند تا نیم ست داره رفته بود گریه میکرد برا داییم فلانی طلا خر ...

آهان اگه حسوده و اینا که بحثش جداست

ببین گلم قرآن زیاد بخون وقتی میبینش چهار قول بخون

آره به خدا من بینی مو عمل کردم رفته دعوا انداخته دختر خواهرت بینیشو عمل کرده باید دختر منم عمل کنه د ...

چه اهمیتی داره؟بره عالمه و دنیا رو با شما بد کنه مگه مهمه؟

صدتو واسه کسی بذاری باختی

بیچاره اونم انسانه. مگه ...

اونم معلمه حقوق داره میتونه بره مسافرت یانه ؟ پولدار هم هستن دیروز یک آه بلندی کشید کاش منم میتونستم برم مامانم هم ببرم در حالی که بیش اندازه خسیسه و اصلا راضی نیستن برا سفر خودشون پول و خرج کننن پس انداز میکنن مثلا به جای اینکه بگه خوش بگذره بهتون اون آههه چی بود آخه

آهان اگه حسوده و اینا که بحثش جداستببین گلم قرآن زیاد بخون وقتی میبینش چهار قول بخون

دقیقا همش در حال مقایسه ست سال پیش رفت خونه خالم تازه خونه خریده بودن بعد برگشت گفت مبارکه خونه جدیدتون ه وضعتون داره خوب میشه شوهر خاله جونم ایست قلبی کرد فوت کرد همون سال 😭نمیدونی 3تا بچه داشته عروسی هیچکدومشونو ندید بیچاره خالم خدا میدونه با چه زحمتی خونه رو خریدن

خانواده شوهرمنم همینجوری هستن فقط خداکنه نفهمن ماچیزی خریدیم

خوبه شما درک میکنی همچنین آدم هایی داریم به خدا نمیدونم دعا مینویسن میخوننن اینجوری گره میوفته تو کار آدم این اتفاق ها پیش میاد