2777
2789
عنوان

زندایی نحس

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 31 پست

به قول مادرشوهرم کلاغ مرده باید یواشکی بهش بدن بخوره چشم شوریش از بین بره😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهم داریم زن دایی منم فوق العاده چشمش شوره هر کی هر چی جدید داره یا کاری میکنه اونم باید بکنه مریضی اعصابم داره ینی قرص میخوره بعد اومده بود خونه جدیدمون بعد عید بود شوهرمم موتور صفر خریده بود ازین گرونا منم یه ماهی داشتم از عیدی مونده بود چن ماه یعنی چشمش به ماهی خورد گف ا هنو دارینش چه خوب موند خداشاهده فرداش مرد موتوره شوهرمم از جایی گلگیرش صد تکه شد چقد خرج ورداشته بود با یه اتفاق دیگ یادم نیس اینا همه فردای روزی بود که ایشون اومده بود

عزیزم چند روزی تو خونتون حدیث کسا بخونید یا صداشو پخش کنید

صدقه بدید

آیت الکرسی و چهار قل زیاد بخونید

چشم شور واقعا هست از تنگ نظریه ...مامانم میگفت یه زنی تو روستاشون بوده یه بار یه گاو شیرده رو نظر کرده از سینش به جای شیر خون می اومده

درمان همیشگی؟😅

الان مامانش زنده نیست که دقیق بپرسم ولی شوهرم میگه یکی رو داشتن قدیم تو ده اینطوری بوده بهش دادن خوب شده 😂😂😂😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

ماهم داریم زن دایی منم فوق العاده چشمش شوره هر کی هر چی جدید داره یا کاری میکنه اونم باید بکنه مریضی ...

دقیقا واییی میاد میره اونطوری میشه دختر خالم میگفت بعد اینکه اومده رفته بچه 6ماهه اش تا صبح برای فقط گریه کرده از گریه صورتش کبود شده بوده نمیخوابیده

خوبه شما درک میکنی همچنین آدم هایی داریم به خدا نمیدونم دعا مینویسن میخوننن اینجوری گره میوفته تو کا ...

بنظرم خودتو به دکتر نشون بده ،خودکشی و دعا و چشم شور و حسادت چرا همه ی اتفاق های طبیعی انداختی گردن زنداییت

فوت شوهر خالت و زخمی شدن برادرت کنسل شدن مسافرت

حالت خوبه

دقیقا واییی میاد میره اونطوری میشه دختر خالم میگفت بعد اینکه اومده رفته بچه 6ماهه اش تا صبح برای فقط ...

جدیدا هم مامانم رفته کربلا رفته با داییم دعوا با بچه هاش که چرا نذاشتین من برم تا چن روز با خانوادش قهر بوده

ما هم از وقتی چیزی به کسی نمیگیم زندگیمون پیش میره خدا نکنه یه نفر بفهمه کلا قضیه منتفی میشه ،کاملا ...

نمیدونیم موندیم دیگه چطوری قطع ارتباط کنیم خسته ام دایی مو و دختر دایی مو دوست دارم دلم براشون تنگ میشه اونا مهربونن نمیدونم چرا زنش اینجوری شده

بنظرم خودتو به دکتر نشون بده ،خودکشی و دعا و چشم شور و حسادت چرا همه ی اتفاق های طبیعی انداختی گردن ...

درکت میکنم عزیزم 😊 شاید شما هم جز اون دسته آدم هستی که اینجوری بهت برخورده