2777
2789
عنوان

کهنه بچه رو چه طوری می شورید

| مشاهده متن کامل بحث + 18421 بازدید | 196 پست
هر پوشک دونه ای هزار تومنه حداقل ۵_۶ تاپوشک در روز نیازه

مامان من کلیییی توسیسمونی گذاشته بود. انواعشو خریده بود. منوشوهرم توافق کردیم کهنه ببندیم بچمون رو براکاهش هزینه. اومد و زد دوقلو شدن و این برنامه کنار گذاشته شد و پای پول پوشک جرواجر شدیم😂😂😂😂

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پای بچه نمیسوزه من با اینکه دخترم سفید نیست همین پوشکم بغلای پاش قرمز میشه  ما که تزدیک 600 شی ...

می خوای یه بار امتحان کن

کهنه بچه بگیر 

شستنش هم راحته با این روشی که من گفتم در روز فقط نیم ساعت وقت میگیره اصلا هم چنگ زدن نمی خواد. فقط خوب آبکشی کن

استارتر جان میشه دلیلت رو بگی بخاطر استفاده از کهنه لطفا؟

آره برا منم سواله آخه. یعنی چون نخیه به نظرت بهتره؟ 

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

من سر بچه اولم ده سال پیش مای بی بی می کردم ولی فکر کنم بازم اگه مامان شم با لی وضع گرونی مجبور شم کهنه کنم😢

خدا جونم خودمو به خودت سپردم 💖 نگرانی ندارم 💖میدونم تو برام قشنگترینا رو میسازی 💖
نمیدونم گفتم نوشابه همه چیزو تمیز میکنه شاید اینجام جواب داد😢😢😢😢😢

😂😂😂😂

به جهنم نمیروم اگر شوهرم آنجا نباشد 😈والا الکی که نیس من روشوهرم غیرت دارم نمیذارم حوریا تورش کنن😎😆❤💏تیکر تفلد آقامونه💏❤

چرا بعضیا اینجوری هستن

یه درصد فک‌کنین به خاطر وضع مالی نمیتونه پوشک بگیره مجبوره کهنه استفاده کنه اگ جواب سوالشو میدونید جواب بدید اگه نه هیچی نگید

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ولی نظرمو میگم‌کلی استارتر جان.

بنظرم اون شورت گره ای و پارچه گرمای بدی ایجاد میکنه و ضررش بیشتره سودشه اگه پسر باشه. اینو یه پزشکی میگفت.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
ای بابا شوخی کردی من جدی گرفتم    

منم شنیدم پوشک ضررداره ولی دستام بایه مایع ظرفشویی اینقد تاول میزنه وزخم میشه چند ماه پیش رفتم دکتریه عالمه دارو داد...حتی اگه دستکش استفاده کنم میرم بیرون دستام بادمیکنن وقرمز میشن....ولی مامان دلسوز ونمونه ای هستی که باوجود اینکه میتونی پوشک ببندی کهنه بچه استفاده میکنی

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

بنظر من کهنه اصلا بهداشتی نیست. خصوصا بخاطر مواد شوینده 

ما آدم بزرگ لباس زیرمون رو با شامپو و صابون هم بشوریم حساسیت میدیم جه برسه به بچه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

پوشک به محیط زیست آسیب میزنه خیلی طول میکشه تا به طبیعت برگرده و تجزیه بشه از این جهت کهنه بهتره 

اما من ترجیحم پوشک هست چون من لباس زیرامم حوصله نمی کنم تو دست بشورم چه رسد به کهنه ولی اگر حوصلشو داشتم کهنه رو انتخاب می کردم 

پسرم همه زندگیمه  
باورم نمیشه!!!!!!!!!! مگه چه اشکالی داره؟؟؟؟؟

منم استفاده میکنم 

من روی هر کهنه اش محافظ کهنه میزارم که اگه پی پی کرد میندازمس دور پارچه و پلاستیک هم میزارم تو مینی واش شبی یکبارم روشنش میکنم با مایع لباسشویی کودک یا پودر صابون فیروز میشورمش خیییلیم سفید میشه و تمیز 

پسرمم خیییلی توش راحته یه موقعی که شکمش بند شه کهنه که بپوشم راحت شکمش کار میکنه ولی تو پوشک اصلا ...☺

من مامان یه دونه محمدحسینم 😊😊

چیه حالا اینقدر موضع میگیرین؟؟؟من برا پریودمم نوار استفاده نمیکنم زیاد بیشتر از همین پارچه های کهنه استفاده میکنم.نه خارش داره نه هیچی

کهنه بچه هم اگه مادری حوصلش را داشته باشه چرا که نه اتفاقا بهتره.پوشک برا اونایی که تنبلترن😀😀😀

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"