2777
2789
عنوان

کهنه بچه رو چه طوری می شورید

| مشاهده متن کامل بحث + 18421 بازدید | 196 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بعضیا اینجوری هستن یه درصد فک‌کنین به خاطر وضع مالی نمیتونه پوشک بگیره مجبوره کهنه استفاده کنه ...

ممنونم عزیزم

واقعا درست میگی

با اینکه مشکل مالی ندارم واقعا تعجب کردم 

پس این شورت دوگره که داروخونه ها میفروشن و کی استفاده میکنه؟ مطمینا خیلی ها بچه هاشونو کهنه میگیرن

منم این ذهنیت رو دارم استوارتر دلایلش رو بگه شاید کهنه بهترین راهه

ببینید به نظر من چون پوشک قدرت جذب بالا داره یکی دوبار که بچه توش جیش کنه مشخص نمیشه تا بخای عوضش کنی بعد این ادرار تو تن بچه میمونه ولی کهنه چون جذب نمیکنه تا جیش کرد سریع نشخص میشه باید تمیزش کنی ....

من پزشک اطفال پسرم گفت اگه میتونی حتما کهته ببندش ....

من مامان یه دونه محمدحسینم 😊😊
به محیط زیست چیکار داریم اولویت نی نی هامونه.

اجداد ماهم همین حرف را راجع به هوا و اب و ابهای زیرزمینی و ..... زدن و الان وضع ماها که یه زمانی نی نی هاشون بودیم اینه😉😉😉

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
چرا؟راهنماییمون کن

نخیه و اصلا حساسیت نمیده

زود عوضش میکنم و بخار ادرار اذیتش نمیکنه

مواد شیمیایی توش نداره ؛ ممکنه بعدها بفهمن خیلی از این مواد شیمیایی که در تولید پوشک استفاده میشه برای بچه ضرر داره

اجداد ماهم همین حرف را راجع به هوا و اب و ابهای زیرزمینی و ..... زدن و الان وضع ماها که یه زمانی نی ...

برای الان نی نی مضر باشه خدای نکرده عفونت بگیره،چی

محیط زیست آخرین دلیل میتونه باشه برای جایگزینی پوشک با کهنه

برای الان نی نی مضر باشه خدای نکرده عفونت بگیره،چی محیط زیست آخرین دلیل میتونه باشه برای جایگزینی پ ...

هرجور راحتی گلم☺☺

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
برای الان نی نی مضر باشه خدای نکرده عفونت بگیره،چی محیط زیست آخرین دلیل میتونه باشه برای جایگزینی پ ...

می تونم بپرس پارچه نخی طبیعی چه ضرری می تونه داشته باشه؟

بعد پوشک با مواد شیمیایی ضرر نداره؟؟؟؟